De Patriotten komen in verzet

Nederland had een rijke cultuur die gedurende de laatste decennia grondig is verziekt door onverantwoord bevolkingsbeleid en afbraak van de economie. Op allerlei terreinen zijn de oorspronkelijke waarden en normen bij het oud vuil gezet. Vreemde, voornamelijk islamitische invloeden zijn er voor in de plaats gekomen.

De Patriotten stellen zich ten doel de bevolking op dit wanbeleid opmerkzaam te maken en tevens alles in werk te stellen om Nederland weer te de-islamiseren. De islam is diep in de samenleving binnengedrongen. Er is vrijwel geen plaats meer aan te wijzen waar geen moskee is gebouwd of alsnog is gepland.

Elke Nederlander die deze gedachte onderschrijft wordt uitgenodigd zich bij ons te voegen om mee te werken aan deze doelstelling. Wij stellen ons voor dat aan onze doelstelling gewerkt moet worden langs politieke weg maar ook, indien nodig, op buitenparlementaire wijze. Aangezien ons streven door een meerderheid van de huidige machthebbers niet op prijs wordt gesteld en door hen zelfs als staatsgevaarlijk wordt aangemerkt, werken wij hoofdzakelijk met schuilnamen en mailadressen die het traceren van de houder bemoeilijkt. Wij beschouwen ons streven als in het belang van ons land en de oorspronkelijke bevolking en ontlenen daaraan het recht om zo nodig op te treden tegen misstanden.

Lees verder >>

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s