Haalt de EU het jaar 2020 ?

Geennieuws

Wij kennen de wens van vele van onze lezers , het antwoord moet luiden : NEE. Wij willen graag ons paspoort weer laten zien aan de grens, vullen import- en exportformulieren in, zitten aan het einde van het vakantieseizoen met wat overgebleven muntjes en gaan uiteindelijk, nadat wij de ongetwijfeld zware financiële verliezen hebben weggewerkt, eindelijk weer eens echt geld verdienen, zonder dit in duistere bodemloze Brusselse putten te laten verdwijnen.

Dit echter  niet nadat wij de verantwoordelijken voor deze grootste misstap sinds  1945 hopelijk voor een Haags Tribunaal hebben gezet,  om ze te verbannen naar het meest onherbergzame eiland dat er te vinden is, waar zij dan hun onverantwoordelijke spelletjes van “landje spelen” desgewenst lekker alleen voort kunnen zetten.

En niet te vergeten, de Brusselse non-valeurs zoals Juncker, Schulz, Tusk en Frans Timmermans op een ongetwijfeld nog wel ergens in een stal in Staphorst overgebleven strontkar gedurende maanden een rondtocht laten maken door de hele EU,door alle landen die mede dankzij hun machtswellust, vakkundig in een chaos zijn gestort. En let op, dit zonder proviand en drinken, gewoon er zelf voor zorgen, als straf op het zoveelste schandaal uit Brussel dat wij gisteren op Politico tegenkwamen.

Maar er daagt hoop !

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s