De ware aard van moslim Obama

Er zijn massa’s Amerikaanse militairen en mensen van de CIA in Jordanië. En ze zijn er niet om het land te beschermen maar om in Jordanië islamitische extremisten, waaronder ook Belgische, een militaire training te geven en naar Syrië te sturen. Ook veel leden van ISIS kregen hier van de VS een opleiding. 

isis met tow anti tankraketten palmyra mei 2015

Dat zegt de regering van Assad in Syrië al jaren maar …. niemand luistert.
De Valken van Sham, de Islam liga, Faylaq al-Sham, Thuwar al-Sham, de Fastaqum Kama Amaret Bende, Sham Front, Ahrar al-Sham, Jaish al-Mujahedin, Falylaq al-Rahman, Al-SafwAdjnad Al-Sham,…….. allemaal gesubsidieerd buitenlands uitschot dat nu eens voor Nusrah (al Qaida) dan weer voor ISIL, ISIS, IS komt moorden, plunderen en verkrachten.
Typisch voorbeeld : Jejoen, nu boekskesheld en gevraagd TV-figuur. ambulancier, jihadist, overloper, verklikker in gevangenissen.
Jejoen, in Syrië aka “de franse neger”, is overigens nog steeds even radicaal als voor het proces waar hij zo goed als onbestraft wegkwam met zijn takiyya-streken.

Lees verder >>>

Bron: nageltjes.be

2 gedachtes over “De ware aard van moslim Obama

  1. Gewoon om te melden dat een van de voornaamste landen die al Qaeda & Co in Syrië steunt Israël is. Waarbij het Israëlische leger volgens cijfers in de klassieke media al een 2000 jihadisten in haar hospitalen verzorgde en ze nadien terug naar het slagveld stuurde. Het verklaart ook de regelmatige beschietingen van het Syrische leger door Israël in dit gebied, dit om zo rugdekking te geven aan al Qaeda. Saoedi Arabië en Israël zijn, zoals ze zelf onlangs beiden gezamenlijk in de VS toegaven, ook goede vrienden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s