Ooggetuigenverslag: een dagje AZC

essen

Zoals u van ons gewend bent plaatsen wij regelmatig reacties welke wij van lezers ontvangen als artikel. De reden is eenvoudig, “u hoort het dan ook eens van een ander ” , waardoor de basis van de nieuwsvoorziening breder wordt. N.a.v. ons artikel “ Nederland :het is hier geweldig” , ontvingen wij een reactie van een lezer die dacht een informatieve dag te hebben door een bezoek aan een AZC. Hoe anders zou het verlopen.

Wat heb ik een spijt dat ik 40 jaar geleden dit achterlijke land niet verlaten heb. Toen al zag ik aankomen dat dit land naar de donder geholpen zou worden door Turken en Marrokanen binnen te halen omdat “Nederlanders het werk niet willen doen”. Nee,bedrijven wilden goedkoper personeel,waar wij nu de vruchten van plukken. Maar tot op de dag van vandaag heeft men er niets van geleerd. Haal maar binnen want de domme Nederlander betaalt wel.

Hoe dan ook,wij hebben toen uiteindelijk de stap niet genomen om te emigreren.Je kent het,familie praat het uit je hoofd, het is een hele stap om ergens anders opnieuw te beginnen enz.

Maar als ik het nog kon overdoen? Liever vandaag dan morgen nog. Helaas is mijn leeftijd inmiddels zodanig dat ik jammer genoeg hier mijn tijd moet uitdienen.

Wij zijn in dit land niets meer dan slaven van het gespuis in Den Haag wat zich volksvertegenwoordigers durft te noemen.

Maar ach, anderzijds wel positief ook dat we geplukt worden. Het kan meteen met bakken tegelijk naar de AZC’s waarvan wij er helaas ook een in de buurt hebben en waar we afgelopen zaterdag eens zijn gaan kijken naar dobbernegers,gelukszoekers en uitzuigers. Ik heb het 10 minuten volgehouden toen zijn we weg gegaan want ik kon het niet meer aanzien zo zielig als ze waren.

Zittend onder de bomen, merkkleding en schoenen aan,nieuwe fietsen waar men ook les op kreeg,dure telefoons met gratis abonnement blijkbaar want men belde er op los, een feestje op onze kosten waar niks aan ontbrak en als klap op de vuurpijl: Wij mochten zelf ervaren dat zo’n gelukszoeker/dobberneger een medewerksters van het AZC in het Engels aansprak en op hoge toon meldde dat hij een voor hem onprettige opmerking had gehoord. Waarop de medewerkster (duidelijk een ultra links figuur) knarsetandend letterlijk zei:” Those people are criminals with that kind of language against you” En daarop sloeg ze haar vette arm om de zielige uitvreter. Wij zijn toen maar verder gelopen richting hoofdgebouw.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s