Wat en wie verbergt zich achter de asielzoekersstroom ?

acde

En gelijk een eerste correctie op de titel. De enorme toevloed van mensen die momenteel Europa en dan met name de landen waar de sociale honingpotten open staan trachten te bereiken zijn geen asielzoekers in de traditionele zin van het woord. Immers een asielzoeker is  iemand die politiek asiel vraagt. Dit kan iemand zijn die gevlucht is en stelt dat terugkeer naar het land van herkomst gevaar oplevert door schending van zijn rechten volgens het Vluchtelingenverdrag of het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Als wij de dagelijkse stroom van de met name sub Sahara asielzoekers zien middels met name de internationale media, dan is hier sprake van economische gelukszoekers. Toegegeven , als de verhalen waar zijn en de vluchtelingen barre tochten achter de rug hebben dan ben je in eerste instantie geneigd hun ervaringen als waarheid aan te nemen. Maar bij nadere blik komen er steeds meer twijfels , zeker als je ziet hoe de meesten onder hen gekleed zijn, van alle communicatiemiddelen voorzien , smartphones om gelijk het thuisfront middels filmpjes te laten zien hoe het met hen gaat, sateliettelefoon om een nabij geleden EU oorlogsschip er op te attenderen dat er een scheepsramp dreigt, de 4 tot 10.000 euro die zij uit konden geven aan mensensmokkelaars, kortom details die niet rijmen met wat zij ons willen doen geloven.

De vluchtelingenstroom doet ons eerder denken aan een goed georganiseerde tocht om daarmee uiteindelijk slechts een doel te dienen, namelijk er voor te zorgen dat de VS haar oorspronkelijke macht op het wereldtoneel weet te bewaren en deze niet wordt aangetast door een groeiende Europese invloed. Als Europa economisch succesvol zou worden, dan is dat een nederlaag voor de VS, die toch al te kampen hebben met de naweeën van de verloren oorlogen in Vietnam, Irak en Afghanistan. Dus wordt het feitelijk op het bot verdeelde Europa , spreek de EU voor de Amerikaanse kar gespannen en juist door deze verdeeldheid lukt het uitstekend Europa weer ongeveer daar te krijgen waar het in de jaren  midden ’50 ook stond, een gewillige satelliet van de VS.

Daartoe moet Europa gedestabiliseerd worden en met de heersende verdeeldheid lukt dat buitengewoon goed. De EU laat zich paaien om o.a. Oekraïne te helpen, een land waar VS vazallen en voormalige VS burgers nu de scepter zwaaien.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s