Muslim-facebook gaat de Jihad aan met Facebook

Realpredictor:

Optimaal parasiteren op 21e eeuwse westerse technologie terwijl je mentaal gewoon rond het jaar 700 in de halsafsnijders-woestijn blijft.

Originally posted on Martien Pennings:

Facebook krijgt een concurrent. Ik heb de lanceer-reclame even voor u vertaald, samengevat en geduid. Het nieuwe sociaal-electriek netwerk “Muslimface” zal veel vlezige Arabierische koppen vertonen er in 10 talen zijn. Speciaal voor vredesmensen met hogere moslim-moraal zal “Muslimface” een gebeds-alarm hebben en een app die de dichtstbijzijnde moskee voor je zoekt, of een halalle winkel of zelfs een “huwelijksburo” (matchmaker). Eindelijk een fatsoenlijke digitale omgeving waar je als moslim niet geschoffeerd wordt met Westerse decadentie. Er zal scherp op worden toegezien dat moslims die op “Muslimface” zitten geen apparatuur gebruiken waarin Israëlische technologie zit verwerkt.

Optimaal parasiteren op 21e eeuwse westerse technologie terwijl je mentaal gewoon rond het jaar 700 in de halsafsnijders-woestijn blijft. Ze hebben opnieuw een manier gevonden om het collectief bij elkaar te houden en tegelijk dieper te infiltreren in de Westerse maatschappij. Natúúrlijk staat de website ook open voor andersgelovigen. Wat dacht…

View original 550 woorden meer

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s