DE BESTORMING VAN EUROPA

BESTORMING

Oorlog ziet er telkens anders uit, en steeds wordt die met nieuwe wapens gevochten. Daarom zal het volk die pas herkennen als die al aan de gang is en niet meer te stoppen. Kijk dus om je heen: Syrië, Irak, Jemen, Soedan, Noord Afrika, Nigeria, Somalië, Afghanistan, Oekraïne,… en nu dus de bestorming van Europa. Conflicten ook waaraan door NAVO en verschillende individuele landen in wisselende mate wordt aan deelgenomen.

Vanaf hoeveel landen mag men eigenlijk van een wereldoorlog beginnen gewagen?
De bestorming van Europa, vooral door mannen die vrij zeker ooit ergens een strijder waren, en die hun vrouwen en kinderen achterlieten in de negorij die ze zelf hebben gecreëerd, en deze nu naar Europa exporteren. Niet de bestorming van de Europese nieuwe burchten waarin de ongenaakbare heren wonen, vergaderen en beslissen over ons droevig lot, ons zweet en onze centen. Ver weg van het plebs, dat ondergaat. De gemene mens die huist in appartementen, huizen en villa’s, waar zelfverdediging verboden is, hoogstens een veilig slot en een nutteloze camera haast dwingend worden aanbevolen. Waar de politie niet aanwezig is en altijd te laat komt. Waar een (on)recht heerst dat het slachtoffer achterstelt op de crimineel.

Zoals in India kennen wij hier ook een kaste van de ongenaakbaren, die het voor iedereen mogen verkloten zonder daarvoor ooit gestraft te worden.
Moet dat eens niet veranderen?

Zie 2e video

http://nageltjes.be/wp/?p=17560

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s