De moordenaars zijn onder ons …

Graz

Graz, Oostenrijk.

Het is duidelijk dat er moordenaars onder ons zijn. De islamitische of mohammedaanse  moordenaars voor alle duidelijkheid. Niettegenstaande de multiculturele poly-color idioten aan de macht alles uit de kast halen om toch maar te ontkennen dat islamitische raids op onschuldige autochtonen niets met religieus moslim-extremisme te maken heeft, weet de gemiddelde Europeaan inmiddels al beter. Als er iemand zo maar aan 109 kilometer per uur inrijdt op een menigte shoppende medemensen is er meer aan het handje.

De agressiviteit en het fanatisme van reguliere main-stream moslims die per definitie jihadisten moeten zijn omdat hun profeet hen dat ooit voorschreef, is inmiddels al ruim bekend bij de autochtone burgerbevolking.

De main stream media liegen, verzwijgen en bedriegen dat het een lieve lust is. Moest het een Vlaming of een Jood geweest zijn die in Graz (de 2° grootste stad van Oostenrijk) achter het stuur zou gezeten hebben dan was het kot te klein geweest en zou de term fascist en racist meer dan 72 uur lang ononderbroken te horen geweest zijn op de staatstelevisies.

En nu? Nada, nothing, noppes, nichts, niente, rien de rien, nougatbollen! Voor wie nemen ze ons?

Bron: nageltjes.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s