La dolce vita , immigranten in Italië

Kulm2

Stelt u zich eens voor dat u een weekje door mag brengen in dit hotel, wij citeren uit de Arke gids : Gelegen in het natuurpark van Portofino met panoramisch uitzicht op de Tigullio en Paradiso-golf. Het hotel uit het begin van de 20e eeuw, in klassieke Liberty-stijl gebouwd ligt in een groene oase en is een perfecte uitvalsbasis voor wandelingen in Cinque Terre maar ook een uitstapje naar Genua of Pisa. Wij hebben het dan over het Kulm Hotel .

Zou u willen boeken, dan moeten wij u teleur stellen, het 4 sterren hotel is nu reeds volgeboekt, kijk zelf even op de gangbare booking sites, maar kostte € 250 per nacht exclusief ontbijt uiteraard, want uw nieuwe buren zijn door de Italiaanse regering hier onder gebracht. En voor hoelang wist men ons nog niet te vertellen.

Onze Italiaanse redacteur ging voor u op pad en onderzocht “la dolce vita” van wat wij inmiddels  politiek correct immigranten moeten ??? noemen.

In 2013 besloot het niet gekozen Italiaanse kabinet , dat net als het huidige eveneens niet gekozen groepje bestuurders onder leiding van premier Renzi , overigens beide met een zeer linkse signatuur, de operatie Mare Nostrum te beginnen. Italiaanse schepen zochten de zee af naar dobberaars en brachten deze in veel gevallen naar Lampedusa, waar inmiddels geen enkele toerist meer te bekennen is. U kent het vervolg, Mare Nostrum werd te duur de EU zou het wel even overnemen, met alle gevolgen van dien. De commandant van het Britse oorlogsschip Bullwark, Nick Cooke-Priest vertelde dat naar zijn schatting er een half miljoen migranten op de stranden van Libië klaar staan voor de overtocht en Fabrice Leggeri, de baas van Frontex houdt het op 1 miljoen.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s