Moslim discriminatie tussen mannen en vrouwen

Bordeaux

U weet , gezellig een verfrissende duik nemen terwijl ook gezellige moslims zusters in het water spartelen, dat kan absoluut niet. Stel dat ondanks de verhullende lappen stof u zich toch verleid zou voelen eens nader kennis te gaan maken, de toorn van de profeet daalt op u neer.

Maar de overtreffende trap vond deze week plaats in de Franse stad Bordeaux, waar een moslim winkelier die o.a. dameskleding verkoopt resoluut de winkeluren “verdeelt ” tussen de broeders en zusters en dat via een aankondiging op zijn winkelruit kenbaar maakte!!

Volgens de eigenaar van de zaak Jean Baptiste Michalon, die overigens ook kruidenierswaren verkoopt is zijn  initiatief niet slecht bedoeld en wilde hij klanten niet de toegang tot zijn winkel verbieden. Zijn besluit werd ingegeven op verzoek van moslim zusters, die liever de winkel bezoeken als de vrouw van Michalon aanwezig is want  Moslim zusters kunnen zich ongemakkelijk voelen, als een man ze helpt en dat zou wel eens kunnen leiden tot overspel ????

De burgemeester van Bordeaux, Alain Juppé, heeft het initiatief veroordeeld, daar dit verstoot tegen de Franse regels van gelijkheid en hierop potentieel een straf staat van € 45.000.

Of de PvdA een soortgelijk voorstel in wil dienen in de Tweede Kamer kunnen wij u nog niet vertellen, Hans Spektrui in een alles verhullende boerka zou eens een kiezersonderzoek  moeten houden in de Jumbo supermarkt , het zou een mogelijkheid zijn om de wensen van zijn kiezers nog beter te leren kennen en zo meer stemmen te winnen voor de komende verkiezingen!

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s