4 STERRENHOTEL IN ITALIË VOOR ASIELZOEKERS!

Het Kulm Hotel, Gelegen in het natuurpark van Portofino met panoramisch uitzicht op de Tigullio en Paradiso-golf.

HOTEL

Zou u dit willen boeken, dan moeten wij u teleur stellen, het 4 sterren hotel is nu reeds volgeboekt, kijk zelf even op de gangbare booking sites, maar kostte € 250 per nacht exclusief ontbijt uiteraard, want uw nieuwe buren (asielzoekers) zijn door de Italiaanse regering hier onder gebracht. En voor hoelang wist men ons nog niet te vertellen.

De duur voor een asielzoekprocedure bedraagt minimaal 2 jaar. kosten worden door de staat betaald en kost een gemiddelde “migrant” de Italiaanse staat rond de 30.000 euro per jaar. Maar de migranten willen geen asielzoekprocedure, laat staan dat zij geregistreerd willen worden. Dus verdwijnen de meesten na een korte vakantie aan zee in de illegaliteit. Van de ongeveer 65.000 geregistreerde migranten in 2014, werd 60% een tijdelijke verblijfsvergunnig verleend en werden er slechts 6.200 uitgewezen. De cijfers voor dit jaar doen het ergste vrezen, aanzienlijk meer migranten en minder uitwijzingen.

Mocht de migrant het wel aantrekkelijk vinden om in Italië te blijven, ontvangt hij naast opvang en voedsel , een GSM telefoon met prepaid kaart, 3 euro zakgeld en mag een cursus ijs maken volgen of Italiaans leren. Het opvangcentrum is overigens niet gesloten, dus is men eenmaal wat bijgekomen van de reis, kan deze voortgezet worden.

Met z’n allen naar het strand van Scheveningen, op zoek naar een beetje redelijke rubberboot en na een nachtje Kurhaus hotel de oversteek naar Engeland wagen en dan verder. En als rechtgeaarde Hollanders, zo lang het maar gezellig is.

Met uw Europa is het binnenkort afgelopen!

http://www.geennieuws.com/2015/06/la-dolce-vita-immigranten-in-italie/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s