Chronologie van 6 maand Jihad in Frankrijk

Snaveltjes dicht en oogjes toe lieve kijkbuiskinderen. Weeral had een moslim terreur gezaaid. Ditmaal in Oostenrijk (Graz). Weeral ontplofte het moslim-op-moslim-geweld in Koeweit. Weeral liet Al-Shabab met een zelfgemaakte autobom in Somalië mensen sterven. Wederom heeft een moslim aanval het seculiere Frankrijk getroffen. Weeral werd er dezelfde dag nog westers toeristenbloed vergoten door een bloeddorstige moslim die aan Jihad deed. De teller van gisteren is minimaal vier en de noemer is islam en alleen islam en niets anders.

Saint Quentin Fallavier

Jihad is de heilige en dwingende opdracht aan moslims om alle niet-moslims te bevechten (Koran soera 9:29), om hen te slachten (Koran: Soera 8.12 en Sura 47,4), om hen te doden (Koran: soera Sura 4.89 en 8.7). U leest het goed: in de heilige koran!

Deze barbaarse daden blijven toenemen en zullen zich blijven vermenigvuldigen, zo lang de leiders van  alle Europese landen niet zullen beslissen om tegen de islam te vechten, tegen deze racistische, antisemitische, imperialistische, genocidaire ideologie die erger is dan het nazisme.

Dacht U veilig te zijn door weg te blijven uit Sousse? Vergeet het maar. Hierna een samenvattend lijstje van terroristische daden gepleegd door moslims in Frankrijk de laatste zes maanden.

20 december 2014 (Joue-les-Tours): een moslim terrorist, schreeuwt “Allah ouakbar! ” steekt met een mes en probeert om politieagenten te wurgen in hun politiebureau. (1)

Lees verder

Bron: nageltjes.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s