ISIS viert een feestje en u wordt uitgenodigd

ISIS

Vier aanslagen wereldwijd en met de eenjarige verjaardag van ISIS a.s. week plus de ramadan, zijn wij bang dat de wereld nog wel wat te wachten staat. En weer, en wij kunnen het niet genoeg blijven herhalen, is het verbazingwekkend hoe verschillend “landen”, d.w.z. de bevolking aangestuurd door de media reageren op de verschrikkelijke aanslagen van  de afgelopen dagen.

Is een wereldburger gesteld op rust, dan zou ons advies zijn, reis naar Nederland, waar een man die hoe zeer wij ook in zijn geschiedenis hebben gegraven nog nooit in zijn leven iets van enige importantie heeft gepresteerd, de man aanhanger van de moslim knuffelpartij en dan hebben wij het uiteraard over Bert Koenders ons als advies meegeeft dat wij “waakzaam moeten zijn “.

Na een zelfvoldaan knikje volgend op deze belangwekkende uitspraak die gelijk het intellect van deze man aantoont en dat van de partij die hem op deze positie als minister van buitenlandse zaken heeft weten te katapulteren, gaat het licht uit. Hoe kan het toch zijn, dat een partij als de PvdA grossiert in gevaarlijke nitwitten die dan toch in een belangrijke mate verantwoordelijk zijn voor de steeds grotere chaos waarin ons land driegt te verzakken, ofschoon het bij andere partijen ook niet veel beter gaat.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s