Verdachte aanslag Frankrijk zwijgt

Een speciaal politieteam begeleidt een onbekende vrouw en een kind uit het huis van de 35-jarige man die verdacht wordt van de aanslag op een gasfabriek bij Lyon.

Een speciaal politieteam begeleidt een onbekende vrouw en een kind uit het huis van de 35-jarige man die verdacht wordt van de aanslag op een gasfabriek bij Lyon.

LYON – De verdachte die vrijdag is opgepakt voor de aanslag bij een chemiebedrijf in Saint-Quentin-Fallavier, in de buurt van Lyon, houdt zijn kaken stijf op elkaar. De 35-jarige Yassin Salhi heeft zaterdag tijdens verhoren nog niks gezegd, schrijft de Franse krant Le Parisien.

Salhi werkte bij een transportbedrijf als chauffeur en vermoorde vrijdag zijn chef. Het lichaam van de chef werd op het bedrijfsterrein van het chemiebedrijf gevonden, waar Salhi kennelijk een jihadistische aanslag wilde plegen.

Hij werd zaterdag ondervraagd door medewerkers van het Franse anti-terreurteam. Volgens een bron dicht bij het onderzoek heeft dat tot nu toe nog weinig opgeleverd. „Hij spreekt niet. Het is stil”, aldus de bron.

Bron: telegraaf.nl

“Als hij zijn bek niet wil open doen, dan is er nog maar 1 optie, bij hem hetzelfde doen als wat hij die arme man gedaan heeft, alleen langzamer en met een bot gekartelde mes. daarna alle familie uit het land zetten.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s