“Akklimatisieren und rasch”

Maar wie moet zich aanpassen?

Zat dit te denken terwijl ik een artikel las op The Local dat gelijk mijn aandacht trok.

Eerste reactie was enkel vooruit kijken alwaar een groepje meiden op het gras ligt bij te komen van een onderling potje voetvolley en zonder er moeite voor te hoeven doen zie ik blote benen, naakte schouders en hier een daar zelfs een navel onder een shirtje uitkomen.

Moet ik hier nu aanstoot aannemen?  Het kan zijn dat er hier iemand de achtertuin in komt lopen die hier niet zo goed tegen kan, zou ik de tuindeur dan maar op slot draaien? Nee kan ook niet me vrouw komt dadelijk thuis en trouwens zou niet eens weten waar de sleutel van de poort eigenlijk is dus dat gaat hem zonder meer al niet worden. Ben ik in elk geval blij dat die hittegolf der nog niet is en er zelfs een enkel druppeltje regen valt, stel je voor dat ze ook nog eens in bikini het zwembad in duiken, denk dat ik maar een extra schutting midden in de achtertuin ga plaatsen om problemen te voorkomen, alhoewel kijkt ook weer zo lelijk en dan kan ik vanaf me luie stoel de bessen jattende vogel gemeenschap achter me grasveldje niet meer zien.

Waarschuwingsbordje dan maar, “pas op, bij betreden loopt U het gevaar jonge dames in sportkleding, of nog erger bikini, tegen het lijf te lopen” Ze zijn niet allemaal van mij en wat zouden de ouders van die andere meiden hier aanwezig van zo’n waarschuwingsbord denken?

Lees verder

Bron: Gedwongen Rechts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s