ASScher, de stiekeme mohammedaan, manipuleert en verduistert onderzoeken

.. En hij laat die onderzoeken uitvoeren door zijn vriendjes en voorziet hen daarmee van inkomen en geloofwaardigheid dat de komende jaren nog verder misbruikt zal worden. In andere landen heet zoiets; corruptie.

Asscher: Motivaction-onderzoek over Turkse jongeren en ISIS deugt niet

Minister laat nieuw onderzoek uitvoeren (tpo)

Dat doet Asscher elke keer als de uitkomst van een onderzoek hem niet bevalt. Nu dus het Motivaction onderzoek dat vaststelde dat 80% van de Turkse jongeren IS steunt. Daar heb je geen onderzoek voor nodig, iedereen kan zo ook wel vast stellen dat Turkije de meest genocidale staat door de eeuwen heen is. De genocide op 1,5 miljoen Armeniërs, 1,5 miljoen Grieken, en 1 miljoen Assyriërs aan het begin van de vorige eeuw is niet verzonnen ASScher. Dat de bevolking van Turkije 100 jaar geleden nog 25% christelijk was en nu nog maar minder dan 1% komt omdat ze VERMOORD zijn, ASScher. Door Turken. De bewijzen dat Erdogan IS steunt zijn overvloedig. En als IS de Koerden aanvalt dan steunt Erdogan ze nog een beetje harder. Toen IS vorig jaar Kobane veroverd had, hield Turkije de grens dicht voor Koerden. Troepen, wapens, olie, alles gaat over de Turkse grens, mits het van IS is. Toen vorige week IS een hernieuwde aanval op Kobane uitvoerde kwamen de jihadi’s van over de Turkse grens.

Ook geloofde ASScher het onderzoek over Jodenhaat onder mohammedanen niet en schoof hij eerdere onderzoeken over het in Duitsland tot terroristische organisatie verklaarde MIlli Görus onder tafel en nu laat ie een vijfjarig, 5 jaar!, nieuw onderzoek doen naar deze club, terwijl die ook gewoon 5 minuten met Duitsland zou kunnen bellen. Ondertussen heeft zijn partijgenoot, Cohen (ook al een foute Jood), voor deze terroristenclub voor 2 miljoen bijgedragen aan hun westermoskee-kazerne.

Lees verder

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s