Jeroen Dijsselbloem en de Tweede Kamer ; Haagse LEUGENS

orwell

“Als de Grieken a.s. zondag “Nee”stemmen, dan is het land moeilijk nog langer in de eurozone te houden en Tweede Slaapkamerleden  ontzet over rellen in het Haagse Schilderskwartier, vinden deze schandalig en respectloos.”

Met de temperatuur die momenteel Europa  in de greep houdt, is het zaak je over deze zoveelste leugens uit Den Haag niet op te winden. Trouwens met de frequentie, waarmee nietszeggende kleine mannetjes en vrouwtjes hun zegje willen zeggen, waarom opwinden ?

Maar het toont overduidelijk het niveau, of liever gezegd juist het volkomen ontbreken daarvan aan,  van wat zich landsbestuurders noemt, ongeacht welke van politieke partij ze zijn.

Als u Geennieuws volgt, dan weet u dat door  een “Nee” stemmen niemand  Griekenland kan dwingen uit de eurozone of de EU te stappen.  Daarvoor is een unaniem besluit nodig van alle leden, dus ook van Griekenland. De uitspraken van Distelbloem laten de laatste tijd zoals ook nu weer de toon van een klein verongelijkt jongetje horen die dacht, in het zadel geholpen door een partij van nutteloos politiek wrakhout, zijn toekomst verzekerd te zien.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s