Asielzoekers discrimineren hoezo ? Is de waarheid discriminatie geworden ?

drukken

Een asielzoeker die anoniem werd geïnterviewd door radio Brabant , vertelde over de regelmatige vechtpartijen tussen groepen asielzoekers in azielzoekers centra. En Nederlanders die nog wel in een vredelievende opvang van gelukszoekers geloven, staan met hun mond vol tanden, als zij met aangeboden kinderspeelgoed bij de poort van een AZC geweigerd worden.

Zo maar twee onderwerpen die wij dagelijks voorbij zien drijven en die het totale faillissement van een door politieke correctheid gedreven overheid  met al haar desastreuze gevolgen tonen.

Een Syrische asielzoeker die wel , maar anoniem voor de camera van TV Brabant zijn verhaal kwijt wilde over wat er ,met name in de in Brabant gelegen AZC’s gebeurt vertelde o.a. dat medebewoners zelfs het gebruik van een toilet niet kennen en net als thuis hun behoefte op de grond doen. Daarnaast wordt het zakgeld gelijk omgezet in drank, iets dat wij net als het gebruik van het toilet uit eigen werkervaring , kunnen bevestigen. Aan het einde van de week was er geen sobere dorpsbewoner meer te vinden.  Klik hier.

Verbijsterd stonden mijnheer en mevrouw Hans en Els Walde uit Breda voor de voormalige gevangenis de Koepel in Breda, waar een AZC is gevestigd. Zij hadden speelgoed va hun kleinkinderen verzameld plus een fiets en wilden deze afgeven ten behoeve van de in het centrum levende kinderen. Dat ging niet door , want reeds bij de bewaking werd hen verteld dat men genoeg speelgoed had. Hans en Els weer naar huis, volkomen gedesillusioneerd.  Dit bericht bereikte ons via een van onze lezers, die zelf ook al de nodige negatieve ervaringen met AZC’s achter de rug heeft en hierover bij ons een artikel publiceerde.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s