Schokkende conclusie IMF: Al het euro reddingsgeld is verdwenen

Griekenland heeft nog eens € 170 miljard nodig om tot 2018 overeind te blijven – ‘Troika gaat net als eerder in Schotland uitslag Grieks referendum vervalsen’

Nog schokkender is deze statistiek, waaruit blijkt dat ook de Portugese, Italiaanse en Spaanse staatsschulden –een veelvoud van de Griekse- onhoudbaar zijn. Kortom: het einde van óf de euro, óf onze welvaart, komt nu snel dichterbij.

Uit een analyse van het IMF blijkt dat al het euro reddingsgeld definitief is verdwenen. Dat sloeg vooral in Duitsland, met zo’n € 80 miljard met afstand de grootste geldschieter, in als een bom. Het betekent dat ook enkele jaren geleden gedane beloftes van het kabinet Rutte dat al ons aan de Grieken ‘geleende’ geld weer zou worden terugbetaald, definitief de prullenbak in kunnen. Wij Nederlanders zijn minstens € 20 miljard kwijt, en betalen daar nu voor middels de afbraak van de GGZ en de zorg voor ouderen en chronisch zieken.

Net als veel critici voorspelden wij van meet af aan dat we nooit meer iets zouden terugzien van onze belastingmiljarden voor de Grieken, waarvan overigens 70% direct in de zakken van de Europese (met name de Duitse en Franse) banken verdween, zodat hun blootstelling aan de Griekse crisis werd verminderd.

Lees meer…

Bron: xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s