De mohammedanazi’s vallen alleen Nederlanders aan

2015-07-02 00:00:00 DEN HAAG – Agenten vragen jongeren te vertrekken voor de deur van een filiaal van de ING in de Haagse Schilderswijk. De etalage is dichtgespijkerd omdat de ruiten de dag ervoor tijdens rellen werden vernield. Ongeveer honderd mensen werden gearresteerd omdat een samenscholingsverbod gold, nadat drie dagen op rij rellen zijn uitgebroken. Betogers gingen de straat op naar aanleiding van de dood van Mitch Henriquez, die stikte en stierf door toedoen van de agenten die hem arresteerden.

Nou wisten we dat natuurlijk al lang. De racistische muzelmaniakken beroven geen Marokkaanse omaatjes en ze vallen ook geen moslima’s in burka lastig, maar de ongelovige blanke vrouwen die ze als hoeren beschouwen. Al schoppen deze racisten met hetzelfde gemak het kindje van een Marokkaanse negerhoer dood.

Homo’s, lesbiennes en joden worden steeds vaker onze steden uit gepest. Voornamelijk blanke blonde vrouwen worden voor hoer uitgemaakt op onze straten en verkracht.  En voornamelijk blanken en bejaarden zijn het slachtoffer van roofovervallen en berovingen. Zelfs rouwstoeten van autochtonen worden aangevallen. En steeds vaker worden mannen en vrouwen gescheiden.  Vreemd genoeg zijn het de daders  die zich gediscrimineerd voelen. Diezelfde daders die voortvarend bezig zijn complete wijken etnisch te zuiveren. (bron)

Volkskrant:

01

Lees verder

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s