Dreigt in Nederland een staatsgreep door het leger ?

staatsgreep

Verschrikt ging ik rechtop zitten, de kruimels van de zondag croissant weg vegend. Dreigt in mijn geliefde vaderland een staatsgreep ? En wie voert die uit ? Muitende onbegrepen jongeren uit de Haagse Schilderswijk of net uit het SP trainingskamp losgelaten jongeren die de wereld gaan verbeteren zodat iedereen gelijk is en wij hard hollend het lot van de Grieken achterna gaan ?

Nee, verstijfd zit ik in mijn stoel, de koffiekop bungelt achteloos met  het oortje aan mijn vinger, het bruine vocht druppelt op de plavuizen. “Niets aan de hand,” roept mijn vrouw die verschrikt met de telefoon omdat zij 112 wilde bellen, ziet dat het toch  goed met mij gaat.

“Nederland dreigt een staatsgreep en die wordt uitgevoerd door het leger”, weet ik nog uit te brengen op weg naar de gangkast waarin mijn militaire spullen bewaar. Ik moet er bij zijn, hoe kan ik mijn kleinkinderen ooit recht in de ogen kijken, als ik ze moet vertellen dat hun held, opa, er niet bij is geweest toen Nederland een nieuwe toekomst tegemoet ging.

Lees verder

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s