Iran experts: Ayatollah Khamenei gaat kerndeal al na 1 jaar opzeggen

New York Times publiceert beschamende details onderhandelingen: Iran bleef maar schreeuwen en eisen, terwijl het Amerikaanse team de ene na de andere concessie deed / Obama wilde per se verdrag omdat hij anders binnen 2 jaar oorlog met Iran verwachtte

Het Amerikaanse onderhandelteam zou zich zo zwak hebben opgesteld, dat minister van BuZa John Kerry op zeker moment vierkant werd uitgelachen door de Iraniërs en Russen.

Iran specialisten in Washington zijn van mening dat de nucleaire overeenkomst die afgelopen dinsdag in Wenen met Iran werd gesloten hooguit 1 jaar van kracht zal blijven (1). Ze voorspellen dat Ayatollah Khamenei –die ondanks het akkoord maar weer eens herhaalde dat de VS de grote vijand blijft- in die tijd de afspraken gaat annuleren wegens vermeende Westerse ‘schendingen’, zoals bijvoorbeeld het niet snel genoeg opheffen van de sancties. Dit scenario doet sterk denken aan het Verdrag van München, dat de Britse leider Neville ‘peace in our time’ Chamberlain in 1938 met Adolf Hitler sloot. Amper een jaar later vielen de Nazi’s Polen binnen en brak de Tweede Wereldoorlog uit.

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s