EU parlement keurt krankzinnig investeringsplan van Jean Claude Juncker goed

naamloos

Wij worden er moedeloos van. Keer op keer schrijven wij, dat parlementen, waarin stuk voor stuk mensen plaats nemen die verantwoordelijkheid en inzet schuwen, beslissingen nemen of goedkeuren die de burger nog verder de  al ontstane chaos en armoe indrijven. Een wijziging verwachten vanwege onze kritiek ? Nee, dat niet, maar gemor van de burgers zou toch wel het minste kunnen zijn, daar inmiddels vele sites zoals GeenNieuws helder aantonen dat het op deze manier gewoon verkeerd gaat.

Of wij het nu hebben over Den Haag, waar  de Tweede Kamer  leden zich op kosten van de belastingbetaler weer vol zat te schranzen en te zuipen, of het notoire gokparadijs Kremlin Brussel, waar de verliezers ( U) en de winnaar ( de politiek ) bij voorbaat al vast staan.

Het had de Tweede Kamer leden gesierd dit jaar hun zuip- en vreet partij over te slaan en met de middelen die daaruit vrij komen in geld of natura, het leed bij voedselbanken trachten te verminderen. Goed, een druppel op de gloeiende plaat, maar in ieder geval een geste van hen die zo begaan zijn met de burger ( NEE) of dat volgens het woord van de Heer zouden moeten zijn. Nee, innemen, volvreten, want ze hoeven het zelf niet te betalen !

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s