Actie: doe aangifte van mensenhandel door Nederlandse overheid

politie-logo

Ook overheidsfunctionarissen zijn verantwoordelijk voor hun daden.  Bijgaand een voorbeeld aangifte tegen de staat en zijn uitvoerders van ‘re-integratie’ van uitkeringsgerechtigden wat feitelijk een vorm is van gelegaliseerde mensenhandel en slavernij. Iedere misbruikte burger kan zijn recht uitoefenen door op deze manier aangifte van dit strafbare feit te doen bij de politie in zijn woonplaats.

Justitie Nederland
Alle afdelingen
Aangegeven op bureau te Woonplaats
Adres

Aangever:

Geconstateerde overtreding: artikel 273f wetboek van strafrecht (mensenhandel)

Ik, gekend als , heb helaas moeten constateren dat Nederland wordt geleid door een corrupt groepje mensenhandelaars wat het verdoezelt onder een re-integratieproject voor werklozen. Daarnaast zijn er nog tal van andere zaken die eigenlijk onder de loep genomen behoren te worden en dat is de taak van het justitiële apparaat wat het volk van Nederland tegen iedere vorm van misdaad behoort te beschermen.

Sinds een aantal jaren is het een eis om (vrijwilligers) werk te verrichten met behoud van uitkering. Hier worden mensen ingezet op posities waar ze eigenlijk conform CAO en wettig gemaakte afspraken een veel hoger uurloon behoren te krijgen dan als wat hun uitkering ze oplevert.
In Arnhem is in het verleden al een uitspraak gedaan (Bennie Beck, schoffelweigeraar) en gewonnen maar helaas niet op grond van het juiste artikel, dan was het namelijk per direct een halt toegeroepen en was de groep verdachten per direct ter verantwoording geroepen.
De groep verdachten is een aanzienlijke lijst en vereist gedegen politieonderzoek om alle aansprakelijken ter verantwoording te roepen,
W.A. Van Amsbergen (uitkeringsverlenende),
M. Rutte en het voltallige kabinet, zowel coalitie als oppositie (gekozen volksvertegenwoordiging),
Iedere uitkeringsverlenende instantie, verzekeraar en werkgever die hieraan meewerkt,
Iedere medewerker van het Work First traject,
Iedere ambtenaar die hiermee zijn / haar ambtseed negeert en dit niet aankaart of zelfs tegenwerkt (artikel: 162 wetboek van strafvordering),
Ieder mens die ik door gebrek aan gegevens niet heb genoemd en verwijtbaar zijn doordat redelijkerwijs aangenomen mag worden dat deze mensen de kennis bezitten van wat mensenhandel (slavernij) inhoudt.

Gezien de ernst van dit strafbare feit verwacht ik dat de opsporingsambtenaar die ik verzwaar met deze aangifte (artikel 163 wetboek van strafvordering) dat die met dezelfde integriteit zal omspringen met de gegevens van mijn natuurlijke persoon zoals ik redelijkerwijs om zal springen met de gegevens van de natuurlijke personen die al dan niet betrokken zijn bij de aangifte van dit strafbare feit. Er is geen argument geldig wat dit goed kan spreken gezien artikel 19, 20, 21 en 22 uit de Nederlandse grondwet.

Conform artikel 163 lid 4 uit het wetboek van strafvordering verzoek ik om een kopie van de opgemaakte aangifte.
Aldus naar waarheid opgemaakt onder voorbehoud van alle rechten en weren.

Gekend als door de staat geregistreerd als…

door: rob vellekoop

Bron: De Lange Mars

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s