EU laat haar masker vallen en toont haar dictatoriale gezicht

EU

Eindelijk toont de EU haar ware dictatoriale gezicht. Terwijl naar buiten toe politici het hebben over “democratie” , een begrip dat inmiddels al geruime tijd minder waard is dan een Griekse Drachme, is er nu een document uitgelekt, waarin de EU een strategisch plan heeft gemaakt voor de Griekse regering in geval van sociale onrust. De inzet van het leger met tanks zou daarbij inbegrepen zijn!!

Volgens de Griekse krant Kathimerini is onder leiding van Jean Claude Juncker met een aantal vertrouwelingen gewerkt aan een plan wat te doen als de Griekse burger ( terecht) het gesol met zijn belangen niet langer zou accepteren en in verhevigde mate de staart op gaat. Met behulp van 200 vragen en antwoorden is daarom  een draaiboek ontworpen, dat de Griekse regering in staat moet stellen adequaat te reageren op mogelijke onrusten.

Opmerkelijk is de  uitspraak van een bij het project betrokken EU politicus die zegt, dat indien in Griekenland de onrust uitbreekt en de burgers de straat op gaan, tanks tot het straatbeeld zullen gaan behoren.

En daarmee toont de EU en de bij haar behorende apparatsjiks hun ware gezicht. Het gaat niet om het welzijn van de burger, tenzij dat toevallig overeenkomt met de wensen van de EU, het gaat uitsluitend om de eisen die een totaal door machtswellust en aanzien verblinde groep mannen en vrouwen steeds meer ten toon aan het spreiden is.

Reeds enige weken waren er vragen over de rol van het Griekse leger, indien in de vlam echt in de pan zou slaan. Het antwoord bleef uit, maar Griekenland kent een traditie als het gaat  om het inzetten van militair geweld als de politiek met de rug tegen de muur staat.

Het antwoord komt nu uit toch onverwachte hoek : BRUSSEL !

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s