Dhimmitude: de totale onderwerping?

Dhimmi’s buigen voor de islam!

NEVER SURRENDERSocialisten willen u heel graag doen geloven dat we zelf “de buitenlanders” naar Nederland hebben gehaald, dat de grote problemen in de samenleving ze overkomen is en dat islamisering niet bestaat. Uit de vele bewijzen blijkt echter dat de massa-immigratie met de daaruit voortkomende islamisering bewust en opzettelijk in gang is gezet door laffe bange linkse dhimmi’s die gezwicht zijn voor en samenwerken met terroristische moslimorganisaties.

Massa-immigratie was altijd al onnodig en werd enkel gefaciliteerd om de dubbele linkse fascistische agenda te behartigen.
Links gaf al het geld uit aan immigratie, verhoogde de belastingen, mensen hebben minder geld, geven minder uit en daar is weer een crisis.

De resolutie was een van de eerste echte bewijzen op schrift dat de sociaal democraten (socialisten) de totalitaire capitulatie nastreven.
Europa beloofde in het document dat immigratie uit Arabische landen voortaan actief bevorderd werd. Lees: massaal honderdduizenden allochtonen naar Europa halen. Een tsnuami aan mensen bleek niet voldoende. Profiteurs en gelukzoekers moesten hier alles krijgen wat hun hartje begeerde.
Gratis vreten, huis en uitkering met als klap op de voorpijl alle mogelijkheden om hun cultuur en religie te importeren. Niet zomaar importeren, maar letterlijk vervangen. Subsidies voor kerken gingen naar moskeeën en geld voor onze ouderen, wegen en onderwijs ging naar allerlei projectjes om allochtonen blij te maken.
Hun normen en waarden, met name eerwraak, vrouwenbesnijdenis en drang naar werelddominatie moest de hoogste prioriteit krijgen binnen Europa.

Universiteiten moesten islamiseren en er moesten islamitische centra, scholen en instituten voor de islam opgericht worden.
De Arabische cultuur en taal moest gecoördineerd net als in de georganiseerde misdaad verspreid worden door Europa, vanuit culturele centra moest het vergif uit het Midden-Oosten langzaam maar zeker het hele zenuwstelsel van Europa beïnvloeden, universiteiten moesten een beleid gaan voeren waarbij blanke hoogleraren werden vervangen door Arabische en intensieve samenwerking moest elk verzet breken.

Bert Koenders. Minister van Buitenlandse Zaken voor de PvdA heeft miljarden weggesluisd naar het buitenland en doet vrolijk mee in een organisatie die gestoeld is op capitulatie aan vijandige regimes.

Nooit zullen we capituleren voor de islam! Wanneer de tijd daar is, zullen we ongenadig opkomen voor onze vrijheid.

(RP: de tijd is reeds daar, wordt het onderhand niet hoog tijd om eindelijk actie te nemen?)

http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=438&pagina=1

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s