ASIELZOEKERS: HET MASSALE AFVAL UIT AFRIKA NAAR EUROPA!

Een feit dat door alle multiknuffel-idioten wordt verzwegen!!

afvalNiet alleen in Duitsland, ook in de rest van Europa en dus ook Nederland!

Door: Udo Ulfkotte

Er bestaan veel groepen mensen, die om verschillende redenen naar ons toekomen: bijvoorbeeld steeds meer nakomelingen van halve nomaden, ook in terreur geschoolde IS-strijders, die vanuit Somalië, Eritrea en Noord-Afrika naar ons toegestuurd worden en niet kunnen begrijpen hoe domme goedmenschen hen compleet verzorgen, terwijl zij zich hier op terreuraanslagen moeten voorbereiden. Overal in Europa wordt hierover heel openlijk bericht, alleen niet in Duitsland.

Wist u dat de nieuw aankomende asieleisers bij Duitse autoriteiten die over buitenlanders gaan tegen de wettelijke voorschriften in nu ZONER controles 18 maanden in plaats van de voorgeschreven drie maanden geduld worden? Nog erger: voor de verstrekking van een vestigingstoestemming wordt nu in heel Duitsland afgezien van een ondervraging door de veiligheidsautoriteiten.

In heldere taal: er wordt niet meer gecontroleerd of er criminelen met een strafblad of militante radicale islamieten als asieleisers het land binnenkomen. Samengevat en te controleren betekent dit alles: men weet dat er IS-strijders als “vluchtelingen” gecamoufleerd naar ons toe komen – en men verbiedt de veiligheidsautoriteiten desbetreffende controles en verlengt tegen de bestaande wetten (!) in ook nog de periode van dulden. Alles helder? De politiek en de media capituleren voor asieleisers, waarvan de overweldigende meerderheid zeer zeker geen “vluchteling” is.

De Afrikaanse VN-diplomaat Serge Boret Bokwango bezit diplomatieke onschendbaarheid en hoeft in Duitsland niet bang te zijn voor vervolging. Hij uit zich heel openlijk over de vluchtelingengolf uit Afrika en zegt dat hij “een sterk gevoel van schaamte en woede tegenover deze Afrikaanse ´immigranten´ voelt, die zich gedragen als ratten die de steden overvallen.” Het zou volgens hem gaan om een “massale exodus van afval naar Europa.”

En wie kan het beter weten dan hij!

Lees ook dit: http://www.weerwoord.nl/weerwoord/viewtopic.php?t=1972&sid=47cfc3e34ebdc75f68ed3a0d44ccde4a

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s