De kruistochten waren laattijdige verdedigingsoorlogen.

Als de leugen heerst is het formuleren van de waarheid telkens een revolutionaire daad.

Aangezien de door de nationale Staten en door de supranationale EuSSR gecontroleerde media hierover alleen hersenspoelende propaganda, vervalsing en misleiding brengen is buiten de historische geschriften en wetenschappelijke litteratuur in boeken en tijdschriften vandaag vooral het internet verantwoordelijk voor het stellen van zulke revolutionaire daden.

kruistochtvergelijking

We hebben helaas moeten vaststellen dat veel van de op blogs en sites verspreide informatie dikwijls verloren gaat. Wij denken bvb. alleen al in het Nederlands taalgebied aan de blog van Pamela Hemelrijck, Angeltjes, Amsterdampost, Artikel7, het Vrije Volk enz. Spijtig maar het is zo.

Bovendien blijven politiek correcte leugenzenders zoals Canvas, BBC, NOS, VRT enz. hun publiek bedriegen zoals Canvas hier deed. Canvas verdraait de waarheid aangaande Andalus. In de originele Engelstalige versie wordt “de hindu-arabic number system” naar het Nederlands vertaald naar alleen “Arabisch nummersysteem”.  Het woord Hindu werd door Canvas gecensureerd. Natuurlijk zal er daar gezwegen worden over de Almohaden en Almoraviden die godsdienstvervolgingen organiseerden in hun “multicultureel paradijs”.

Pertinente antwoorden op flagrante leugens werden al dikwijls geformuleerd maar gingen al te vaak verloren waardoor de linkse, imperialistische en islamofiele leugenbrigades weerom met dezelfde leugen kunnen uitpakken als argument om niets vermoedende onschuldigen te beliegen en te bedriegen. Zij gebruiken hiervoor een fascistische tactiek met name het verketteren, diaboliseren en criminaliseren van elke opinie die strijdig is met de hunne waardoor elk debat, elke confrontatie van ideeën, uitgesloten wordt en de leugen bijna steeds gehandhaafd blijft als officiële waarheid.

Vooral als die leugen islamofiel is wordt de vertolker van de “verkeerde” opinie vaak bedreigd en belasterd met valse beschuldigingen alsof hij of zij aan “islamofobie” zou lijden hoewel zijn filosofie het “objectivisme” is, een racist(e) zou zijn hoewel hij of zij de negerin Ayaan Hirsi Ali verdedigde tijdens de poging tot karaktermoord die op haar werd gepleegd, ja zelfs nazi sympathieën zou koesteren hoewel hij het zelfbeschikkingsrecht van Israël erkent.

Dergelijke misdrijven (want dat zijn het!) blijven heden ongestraft. Integendeel de belasterde onschuldigen worden soms zelfs voor de politiek correcte rechter gesleurd en soms veroordeeld bovendien. Dat zegt genoeg over de staat van onze vertegenwoordigende democratie. Het pogrom op de vrijheid van meningsuiting botviert vandaag de dag in naam van een waanzinnig bloeddorstige middeleeuwse ideologie de meest perfide censuur die men zich kan voorstellen. Tot zover de verantwoording van dit stukje wetenschappelijk onmiskenbare waarheid.

Vaak word men vandaag in atheïstische kringen nog altijd geconfronteerd met het vals argument dat de middeleeuwse kruistochten imperialistische motieven zou hebben gehad en gepaard gingen met disproportioneel geweld en ontzettende wreedheid. Diegenen die zulke beschuldigingen uiten om politiek correcte redenen of omdat zij zonder meer zwaar gefrustreerd zijn door antichristelijke en antisemitische overwegingen zonder zich gedocumenteerd te hebben, miskennen de waarheid en laten de duisternis primeren op het licht.

Lees verder

Bron: Nageltjes.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s