Mijn onmetelijke gastvrijheid interfereert een beetje met mijn blogbijdragen

 Originally posted on Fubar:

De berichten op dit blog zijn wat minder -in aantal- de laatste dagen en vorige keer dat dat gebeurde vroeg een reageerder zich al of het wel goed met mij, de webmaster, ging. Ik heb goed nieuws; het gaat meer dan uitstekend. Er is maar één dingetje dat mij blijvend irriteert, los van islam, EU, en Rutte, en de rest.

En dat is dat de asiel-jihadi -ja, ik claim de eerste te zijn die dat woord uitgevonden heeft en zal het steevast blijven gebruiken, omdat het simpelweg de meest treffende omschrijving is- van beneden. Geen enkele Nederlander of Amsterdammer zou in aanmerking gekomen zijn voor de woning onder mij met de startqualificaties die de Pipo met het rotte gebit van hieronder heeft. Niet één, niemand. De voorwaarden zijn simpel: minimaal 8 jaar woonduur, inschrijving heet dat tegenwoordig hier, en dat was om de onwetende huurders te fukken en een extra ambtenarenafdeling in het leven te roepen en door de huurders te laten bekostigen. Ouder dan dertig, of met meer dan één persoon. Daar voldoet de asieljihadi niet aan, aan niet één van de voorwaarden. Er wordt dus snoeihard gediscrimineerd in dit land ten koste van de autochtone inwoners. Dat vind ik een scheldwoord en daarom zeg ik: Nederlanders -dat vind ik een geuzennaam onderhand- worden snoeihard gediscrimineerd in hun eigen land en ze worden verplicht die discriminatie zelf te bekostigen. U financiert uw eigen ondergang. Misschien zijn belastingbetalers wel nog schuldiger dan de belasting-inners.

Maar nu ik toch buren ben met de asiel-jihadi en ik ook niet de lulligste ben, wil ik hem zo af en toe op zijn tijd zich ook een beetje thuis laten voelen hier. Dat dat zal helpen bij zijn integratie geloof ik niet, moslims integreren niet. Punt. Maar omdat die uit Syrië komt en alles daar in puin ligt, heb ik vandaag mijn huisje ook in puin geslagen. Klein-Aleppo. Ik had het netjes voorbereid; de kozijnen weg en ander ongemak dat er voor zorgt dat je een muur niet met twee ferme mokerslagen in doet storten. De hele reutemeteut afgeplakt zodat ik zelf niet in het stof zit. En maar wachten tot die terugkwam van het avondgebed. En ja hoor, daar was ie, met zijn salafistenvrindjes.

Lees hele artikel…

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s