Na schietpartij in Lafayette: Oproep om alle blanke Amerikanen te ontwapenen

Schietpartijen New York: 2,5% door blanken, 70% door zwarten, maar van blanken moeten de wapens worden afgepakt?

De voorstanders van het vuurwapenbezit in de VS beweren dat het land er zoveel veiliger door is, maar de statistieken bewijzen juist het tegendeel. Hier 3 kaartjes-in-1, met centraal het percentage gevangenen (VS: nr.1), rechtsonder het vuurwapenbezit (VS: nr.1) en linksboven en linksonder het percentage moorden (VS: nr.1 in de Westerse wereld).

De dodelijke schietpartij gisteren in een bioscoop in Lafayette –waarvan de Amerikaanse en Europese reguliere media op racistische wijze specifiek meldden dat het om een blanke man ging, terwijl bij andere schietpartijen of misdaden altijd enkel ‘een man’ wordt geschreven als het om een niet-blanke gaat- heeft veel Amerikaanse socialisten (daar ‘liberals’ genoemd) opnieuw doen oproepen om alle blanke Amerikanen te ontwapenen, en dat terwijl blanken in bijvoorbeeld New York slechts voor 2,5% verantwoordelijk zijn voor schietpartijen, tegen 70% voor zwarten. President Obama, die door zijn almaar explicieter wordende racisme ongekende verdeeldheid zaait onder het volk, zei in een interview dat de huidige wapenwetten zijn ‘grootste frustratie’ zijn.

De 58 jarige blanke man vermoordde in de bioscoop in Lafayette 2 mensen en verwondde er minstens 9, alvorens de hand aan zichzelf te slaan. De schietpartij vond plaats in vuurwapenvrije zone.

Schietpartijen voornamelijk door zwarten, niet blanken….

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s