Asielzoekers, horen zien en zwijgen….. ( video)

aas

…… en dan gaat het over de berichtgeving die door de MSM angstvallig verzwegen wordt. Of dit in opdracht of op z’n minst op zachte drang vanuit Haagse kringen gebeurt durven wij niet te zeggen, maar om de rust te bewaren en de asielzoekers industrie haar “milieu vriendelijke ” imago te laten behouden, zijn wij geneigd aan te nemen dat “horen, zien en zwijgen “tot het opperste gebod behoort wilt u deelnemen aan de rondedans van de Gutmenschen.

Slechts sporadisch lezen of zien wij zaken de asielzoekersindustrie betreffend die een smet zouden kunnen werpen op datgene wat de burger moet geloven : alle asielzoekers zijn mensen met een hartverscheurende achtergrond , van huis en haard verjaagd en willen zij niets liever dan zo snel mogelijk als goed geïntegreerde Nederlanders aan onze maatschappij deelnemen.

Uitermate vreemd, want dat zou betekenen dat juist ons land  tekens bij het toelaten van asielzoekers een lot uit de loterij trekt en er een soort onzichtbare selectiewolk over ons land hangt die datgene wat in het buitenland volop de media bereikt, tegenhoudt.

Hier wat voorbeelden :

De rond de 5.000 asielzoekers die in  toenemende mate in een “make shift” kamp verblijven, maar inmiddels met moskee en winkels de Franse stad Calais in gijzeling houden in de hoop naar Engeland te vertrekken zijn volgens de eerste berekeningen debet aan de een directe en indirecte schade aan de transportsector, de Eurotunnel, die  de 100 miljoen euro al heeft bereikt!

In de omgeving van Berlijn heeft de politie het inmiddels opgegeven de tientallen “proletarisch “winkelende asielzoekers in supermarkten nog aan te houden en de winkeleigenaren afgeraden nog langer aangifte te doen. In plaats daarvan kunnen zij zich nu rechtstreeks tot de gemeente wenden die zonder morren de gelden schade uitbetaald. De supermarkt eigenaren hebben goederen die vooral in trek zijn, zoals met name alcohol inmiddels achter gesloten deuren geplaatst. Soortgelijke berichten vullen de Duitse kranten in Dresden, maar ook in Tirol. Bij een diefstal van € 50 of meer betaalt de gemeente, MITS er maar geen aangifte gedaan wordt!

lees verder

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s