Burgerlijke ongehoorzaamheid is de grootste angst van de elite

herdenking mh17De afgelopen week heb ik nauwelijks onze propagandakanalen gevolgd maar die enkele keer dat ik ze aan had staan stonden mijn tenen al na enkele minuten krom van de manier waarop essentiële zaken ontweken worden en glasharde onzin als keiharde waarheid werd weergegeven.

Even werd de herdenking van de ramp met de MH-17 in Oost Oekraïne, georganiseerd en uitgevoerd door de separatisten en de bevolking van dat gebied. De mensen die er wonen hebben vanaf dag één met grote zorgvuldigheid stoffelijke overschotten en bezittingen van de slachtoffers geborgen. Dit terwijl ook zij getraumatiseerd waren en zijn door het gebeuren en bovendien in vrijwel alle westerse verslaggeving vanaf het begin gedemoniseerd werden en aangemerkt als monsters die nog snel even door de puinhopen struinden op zoek naar iets bruikbaars. Deze grove beschuldiging aan het adres van die hulpzame mensen is nooit gecorrigeerd, sterker nog, nu de Nederlandse overheid de kans had om haar dankbaarheid te tonen voor het bergen van de vele lichamen en diens bezittingen liet onze overheid verstek gaan.

Met veel respect hielden de mensen uit het dorpje Grabovo, waar een deel van het vliegtuig neer kwam en de slachtoffers letterlijk uit de lucht vielen, deze herdenking. Een beeld dat generaties zal blijven leven onder deze mensen.

Alsof de afwezigheid van een Nederlandse delegatie nog niet genoeg was, lieten onze nieuwskanalen geluiden horen over een haastig gefabriceerd monumentje en dat de mensen moesten wachten op de separatistenleider die de herdenking en de onthulling van het monument graag wilde beveiligen en er tevens een toespraak hield. Wat een in en in zieke verslaggeving weer van onze propagandakanalen, vreselijk!

In de tussentijd gaat de demonisering van Rusland ook gewoon door en worden in landen die Rusland omringen grote NATO oefeningen gehouden om de Russische agressie te keren. Telkens als Oekraïne in het nieuws komt heeft men het over het verzet van Rusland om medewerking te verlenen aan het Minsk akkoord. Rusland is geen partij in dit conflict. Het was de NATO die een staatsgreep pleegde met vanzelfsprekend steun van de VS die de NATO gebruiken als een proxy leger dat over de hele wereld ingezet kan worden om de belangen van de corporaties en banken van de elite te beschermen. Als je geen partij bent, hoe kun je dan verantwoordelijk gehouden worden voor de acties van de separatisten? Dit is voor een groot deel van de bevolking wel duidelijk, het zijn enkel nog de slapers en goedgelovigen die de ‘officiële’ lezing blijven aanhangen. Voor die mensen is geen redding mogelijk, die geloven alles wat de heilige beeldbuis ze laat weten.

Twee nieuwe video’s van de ramp, vlak na het gebeuren, maken overduidelijk dat het niet de separatisten zijn geweest die dat vliegtuig naar beneden hebben gehaald. Onze nieuwskanalen lieten daar slechts enkele minuten van zien terwijl de video bijna 20 minuten duurt. Ook is nergens in de Nederlandse mainstream media het transcript van de gesprekken op die video te lezen. Erg belangrijk want net uit dat transcript wordt duidelijk dat de separatisten de MH-17 niet uit de lucht hebben gehaald. De westerse media wist er weer meteen een draai aan te geven ondanks de zorgvuldigheid waarmee de slachtoffers geborgen werden en stelden dat de video duidelijk maakte hoe de separatisten koelbloedig door de bagage struinden van de net overleden mensen. Ja, als je het zo stelt en op het geweten van de nabestaanden wilt inspelen, maar hoe hadden bijvoorbeeld Nederlandse politiemensen de identiteit van een neergestort vliegtuig en inzittenden achterhaald dan? Je zal toch op zoek moeten naar paspoorten of andere gegevens waaruit duidelijk gemaakt kan worden welke nationaliteit de passagiers hebben en waar het toestel vandaan komt. Ook uit dit transcript wordt duidelijk dat er een straaljager in de buurt was en er zelfs mensen met een parachute uit een vliegtuig gesprongen zijn. Hier hoor je bij ons niets over. Ooggetuigen ter plaatse worden door onze media niet gehoord, noch door onze overheid. Rapporten die worden vrij gegeven op basis van verzoeken door media en nabestaanden ( WOB ) worden zwaar gecensureerd, grote delen van die rapporten zijn helemaal niet vrij gegeven. Daarnaast is de commissie belast met het onderzoek ( de onderste steen boven ) gebonden aan afspraken die geheim blijven en wordt alles wat door Poroshenko en de zijnen verteld wordt aan geen enkele toetsing onderworpen en klakkeloos over genomen door onze media.

Lees verder

Bron: Bovendien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s