Geweld in verstikkend Duitsland enige uitlaatklep tegen asielindustrie

P1040535

Door Joost Niemöller

De aanhoudende, door de bestuurselite afgedwongen immigratie van mensen uit Afrika en het Midden Oosten in Europa, leidt tot geweld. Voor een deel leidt het tot geweld en dreiging tussen de migrantengroepen die in de landen van herkomst zich al in staat van oorlog bevinden. Die conflicten worden met de migratie overgeplant. We zien dat bijvoorbeeld nu in Zweden.

Voor een deel leidt het ook tot geweld tussen de oorspronkelijke bewoners en de nieuwkomers. Die laatste vorm van geweld heeft in Nederland nauwelijks een geschiedenis. Er zijn in de jaren zeventig wel enkele rellen geweest tussen Nederlandse jongeren en Turken en Marokkanen, maar dat was beperkt en nu al vergeten.

Anders is dat in Duitsland. Daar worden asielinstellingen al sinds jaar en dag in brand gestoken. De laatste dagen lijkt dat snel toe te nemen.

In de deelstaat Saksen ontplofte een bom in een auto van een linkse politicus, en dit wordt door de media gelinkt aan de daar sterk oplopende emoties over de sterke toename van ‘asielzoekers.’ De afgelopen dagen waren er aanslagen op asielzoekerscentra. In de politiek nemen de spanningen rondom de asielzoekerscentra steeds meer toe. Het gaat er nu elke dag over. De boel sussen helpt niet meer. Onder invloed van de spanningen begint de politiek ook deels te draaien. Zo wil de CSU nu een visumplicht voor ‘vluchtelingen’ uit de Balkan. Uiteraard alleen voor de bühne, want de EU zal dit weer terugdraaien en dat weet de CSU ook.

Lees verder

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s