Afghaanse migranten ontvoeren een Zweedse vrouw en groepsverkrachten haar zeven dagen lang

Rape2

(Door: Oliver Lane – Vertaling: rommel)

De Zweedse politie heeft twee Afghanen gearresteerd op verdenking van groepsverkrachting van een vrouw die afgelopen maart werd ontvoerd en zeven dagen lang in een appartement was opgesloten.

De Zweedse Fria Tider vermeldt dat de arrestaties, in verband met deze afschuwelijke beproeving, die tussen 15 en 22 maart plaatsvond, verleden week in de etnisch conflicten geteisterde stad Malmö zijn verricht. De twee mannen die tot nu toe zijn gearresteerd , 40 en 38 jaar oud, verstaan geen Zweeds en hebben een tolk toegewezen gekregen. De 38-jarige is in 2014 eerder veroordeeld wegens drugsdelicten.

De twee mannen zijn aangeklaagd voor grove verkrachting. Volgens de officier van justitie is “de misdaad gezamenlijk en in overleg met anderen gepleegd”. De recherche is nog steeds op zoek naar andere verdachten van de ontvoering. De politie verstrekt slechts beperkte informatie over deze zaak, maar de groepsverkrachtingen hebben zich tussen 15 en 22 maart afgespeeld, in een appartement in de buurt van het winkelcentrum Mobilia in Malmö. Bovendien worden de verdachten aangeklaagd voor ontvoering. Het onderzoek is nog in een “vroeg stadium”, en tot nu toe zijn er niet meer details over deze zaak vrijgegeven.

Lees verder

Bron: De Vrije Chroniqueurs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s