In wat voor tijd leven wij eigenlijk ?

images

Een jaartje  geleden schreef ik als gastschrijver voor GN over het feit dat wij in roerige tijden leven, waarin van alles kan gebeuren, en ik moet nu  concluderen dat het slechts slechter is geworden.  Wie had gedacht dat Europa niet in staat zou zijn om zijn eigen grenzen te beschermen zelfs tegen ongewapende asiel/vluchtelingen?

Wie had gedacht, dat er zich een situatie  zou voordoen,  waarbij het hoofd van de islamitische gemeenschap in Frankrijk in het openbaar zou suggereren dat de Franse staat de Franse kerk zou vragen overbodige christelijke kerken  toe te wijzen aan moslims zodat deze in gebruik genomen kunnen worden als moskeeën.

Wie had gedacht,  dat de Verenigde Staten telefoongesprekken van Europese  politieke leiders en de Duitse  kanselier zou laten afluisteren ? De onthullingen in het NSA schandaal zijn inmiddels legio, maar betekent  dit het einde van de wereld ? Europeanen d.w.z. de EU leiders   deden uiteindelijk net of hun neuzen bloedden. Zij moesten immers met hun Amerikaanse collega’s in contact blijven over een levensgevaarlijk vrijhandelsverdrag (TTIP),  waarvan de gevolgen nauwelijks te overzien zijn.

Wie had  gedacht,  dat het sabelgekletter van de koude oorlog weer volop gehoord kan worden. Dan denk ik aan Oekraïne, maar ook aan de stationering van Amerikaanse – en NATO troepen in Polen en de Baltische landen.

Wie had gedacht, en laat ik duidelijk zijn over een, met name in ons land zeer heikel punt,  dat er een  intensivering van de massale emigratie zou plaats vinden , niet in de laatste plaats aangewakkerd en in stand gehouden door een zich ten koste van de eigen burgers ontwikkelende asielzoekersindustrie bestaande uit hulpverleners, advocaten en faciliteiten verlenende personen en bedrijven, allen alleen maar gericht op de welvaart van hun eigen “winkeltje “.

Laten wij er geen doekjes om winden, de huidige situatie geeft alle reden tot grote zorgen. De massale immigratie die de meeste EU landen voor enorme uitdagingen stelt, de opgebouwde economie ontwricht en gelijktijdig de interne spanningen in die landen laat groeien, iets dat overheden trachten af te doen en te onderdrukken  met kreten als  Neo Nazisme, Xenofobie, Ultra Rechts gedachtengoed, is uitsluitend het gevolg van verkeerd ingeschatte politieke processen door hen die nu trachten de rust in een land  te bewaren door de zorgen van de burgers niet serieus te nemen, weg te kijken en te zwijgen.

De Noord Afrikaanse landen welke ooit als verdedigings zone fungeerden en vluchtelingen uit sub Sahara landen feitelijk de doorreis naar Europa verhinderden, deze landen zijn door inmenging van de VS en !! EU bondgenoten niet meer als zodanig aanwezig.

De opvang van vluchtelingen of liever gezegd gelukszoekers uit de Afrikaanse binnenlanden wordt niet langer door landen als Libië, Tunesië of Egypte tegengehouden. Landen die door de VS en haar Europese bondgenoten mede werden gedestabiliseerd.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s