Duitse politie: Immigranten nemen complete gebieden over

Zwitserland erkent: Veel vluchtelingen zijn te lui om te werken, misbruiken hun trauma’s – Negatieve balans: Vluchtelingen kosten de samenleving per persoon vele tienduizenden euro’s meer dan ze opbrengen

Volgen Ulfkotte moet de echt massale, extreem kostbare toestroom van vluchtelingen naar Europa nog komen als de asielzoekers die nu worden toegelaten straks hun complete families mogen laten overkomen.

‘Flüchtling, Flüchting über alles,’ noemt de Duitse journalist-auteur Udo Ulfkotte spottend de welkomstcultuur voor immigranten bij onze Oosterburen – een die volgens een recent gelekt document in ons land overigens minstens zo vriendelijk is (4). Terwijl de door het linkse establishment gecontroleerde media hosanna blijven schrijven over de toestroom van honderdduizenden vluchtelingen naar Europa, ziet de realiteit er voor steeds meer gewone burgers totaal anders uit. De Duitse politie bevestigt wat we enige tijd geleden al schreven, namelijk dat complete wijken en gebieden door immigranten worden overgenomen. Hier wordt niet langer het Duitse, maar veelal het islamitische ‘recht’ gehandhaafd.

We schrijven moslim immigranten, omdat het overgrote deel van de asielzoekers die naar Europa komen uit Noord Afrika en het Midden Oosten komt en de meesten van hen moslim zijn. Een kleiner deel is afkomstig van de Balkan en Oost Europa.

De politieleiding van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, grenzend aan Nederland (vanaf Enschede tot het uiterste zuiden van Limburg), erkent inmiddels dat vooral in het Roergebied complete wijken en stadsgebieden zijn overgenomen door immigranten. De politie heeft hier feitelijk niets meer te zeggen. In veel van deze rechtsloze gebieden heersen criminele migrantenbendes en/of wordt een vorm van de islamitische Sharia wet opgelegd. Winkeliers, bedrijven en autochtone Duitsers die niet konden verhuizen leven hier voortdurend in angst. (1)

Asielzoekers krijgen voorrang boven autochtone bevolking

Volgens Ulfkotte zijn Duitsers in hun eigen land zelfs tot tweederangs burgers gedegradeerd. Alles moet wijken voor de komst van honderdduizenden kansarme, voornamelijk islamitische immigranten. Het enige wat die moeten doen om te worden toegelaten is zeggen dat ze traumatische ervaringen hebben. Dat kost Nordrhein-Westfalen nu al meer dan € 100 miljoen per jaar, enkel aan medische kosten. In willekeurige stadjes en voorsteden zoals Bergisch Gladbach en Meerbusch lopen deze kosten bij sommige asielzoekers op tot € 50.000,- tot over de € 100.000,- per persoon. (2)

Het verschil met autochtone Duitsers is schrijnend. Slachtoffers van ongelukken, misdrijven of andere traumatische ervaringen moeten maandenlang wachten voordat er eindelijk plek is bij een therapeut. Bovendien wordt net als in Nederland door alle bezuinigingen slechts een beperkt aantal uren vergoed.

De doelbewuste afbraak van de sociale zekerheid in Europa door middel van massa immigratie is door de gevestigde orde dan ook in de volgende versnelling gezet. De deelstaat Baden-Württemberg gaat nog een stap verder en haalt met opzet 650 ‘getraumatiseerden’ uit het Midden Oosten, en ondersteunt hen ieder met € 30.000,-. Duitse ontwikkelingswerkers en soldaten die in het buitenland trauma’s oplopen, worden echter in de kou gezet.

Zwitserland: Vluchtelingen misbruiken trauma’s en zijn te lui om te werken

Lees verder

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s