Stijlloze Tip – Laat Israel dat hek bij Calais bouwen

1ANP-33617667-534.jpg

2ANP-33617671-534.jpg

3ANP-33617674-534.jpg

4ANP-33617864-534.jpg

5ANP-33617669-534.jpg

Kijk nou. Zo makkelijk is het nou. Calais, deze week. Een hek van niks. De binnengrenzen van Fort Europa zijn een gatenkaas. Nog even en half sub-Sahara wandelt doodleuk de UK binnen. Piece of cake. Veel van deze zogenaamde vluchtelingen zijn al over de EU-funded hekken (drie rijen van zes meter) van Ceuta en Melilla geklommen. Dus dat Heras-hekwerkje met de Franse slag in Calais is al helemaal geen probleem. Afgelopen twee dagen hebben 3500 gelukszoekers geprobeerd de EuroTunnel te bezwermen in een poging het Benefit Paradise van David Cameron te bereiken. De gendarmerie te Calais is onderbezet, en slechts gewapend met dirigeerstokjes en busjes deodorant. Sowieso denken die Frambozen, goede reis naar Engeland. Dan zijn wij van jullie af.

ANP-33621300-534.jpg

Bijkomstig vervelend. De EuroTunnel is gestremd/vertraagd. Kilometerslange files (luchtfoto) met vrachtwagens met bedervende koopwaar, en helemaal verschrikkelijk, Jaap Stalenburg (TVM Verzekeringen) in het Journaal. Oponthoud bij EuroTunnel kost de Europeesche economie per dag een paar miljoenmiljard euri. Voor dat geld kun je bijvoorbeeld ook een vetcool effectief Israëlisch hekwerk kopen! Eentje die wel WERKT. Wat weer als voordeel heeft dat veel linksmensen en booslims ontzettend pissig worden. En dat is ook wat waard.

isrfence534.jpg

Artist Impression. Een powerhouse Israelisch hekwerkie met alles erop en eraan. Meer lezen over deze uiterst effectieve manier van grenzen dicht met keiharde cijfertjes kan hiero.

hekgeweer534.jpg

En als het echt nodig is, dan is deze extra handig Selbtsschussanlage een aantrekkelijke optie. Mochten de swarms of zombies dan toch nog komen dan is het Brad Pitt voor ons allen. LOLhorror-fragmentje uit World War Z na de break.

Lees verder

Bron: GeenStijl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s