IS plant het ‘einde van de wereld’ met ultieme strijd tegen VS

Screenshot_43

IS plant ‘het einde van de wereld’. De terreurbeweging wil de ‘ultieme’ confrontatie aangaan met de VS. Dat moet dan gebeuren in India. Een en ander blijkt uit een ‘geheim’ document. Verder moeten ze (het Westen) maar accepteren dat het kalifaat over de ganse wereld zal heersen en dat iedereen die rebelleert tegen Allah, onthoofd zal worden.

Ook blijkt uit het document dat de terreurorganisatie een nieuwe leger op poten wil zetten in Afghanistan en Pakistan. Een oorlog met de VS in India moet finaal leiden tot ‘het einde van de wereld’. Uit het geschrift dat bij het Amerikaanse Media-Instituut (AMI) belandde, leren we verder dat de terreurorganisatie aanslagen plant op Amerikaanse soldaten in Afghanistan en dat ze hun vizier ook gaan richten op Amerikaanse diplomaten en Pakistaanse ambtenaren.

Het Amerikaanse instituut kreeg het document in handen van een Pakistaan met banden binnen de Pakistaanse afdeling van de Taliban. Het document, dat opgesteld is in het Urdu, werd vertaald door een onderzoeker aan Harvard en vertaler Mustafa Samdani. USA Today geeft de identiteit van de Pakistaan niet vrij omdat hij nu vreest voor zijn veiligheid.

Lees verder>>>
(h/t R. van Marle)
HLN Be.

 

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s