Wees je bewust van de woede van het volk!

 dendieje

Maar dan vraag ik me af WAT er in Nederland moet gebeuren zodat de bevolking “het recht in eigen hand neemt”. We komen niet verder dan artikelen posten en reageren (dat moeten we natuurlijk blijven doen) Wachten we tot de volgende verkiezingen, of op een grote(re) aanslag?

Screenshot_2

Het is heel goed mogelijk – in de zeer nabije toekomst – dat bepaalde “vaderlandslievende personen” “het recht” in eigen handen nemen indien Justitie het laat afweten. De moskeeën, net als  de gevangenissen, zijn de voornaamste bronnen van radicalisering en het rekruteren van “toekomstige terroristen”. Dit wordt al jarenlang geroepen ! Zij die dit niet willen zien, zijn ofwel medeplichtigen of zeer naïeve idealisten van links.

Beter laat dan nooit en zonder twijfel onder druk van de gebeurtenissen is de  recente beslissing van de gevangenisbewaking van Sceaux om deze “toekomstige terroristen” van de rest van de gevangenen te scheiden (zo goed mogelijk!) waarschijnlijk niet voldoende. Want vroeg of laat worden deze “toekomstige terroristen” toch uit de gevangenis ontslagen en kunnen zich dan gaan bezighouden met dodelijke aanvallen op  Frans grondgebied of in het buitenland.

Lees verder

Bron: EJ Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s