Geert Wilders , Quo Vadis ?

dom

Geert Wilders, maar voor veel Nederlanders de heilige Geert, gaat weer op reis om zijn boodschap te verkondigen aan nieuwe gelovigen, dit maal in Australië. Op 20 oktober wordt in Perth de Australian Liberty Alliance officieel gepresenteerd en wat zou een dergelijke presentatie zijn zonder St. Geert ?

In haar partij manifest zegt de partij te staan voor “individual liberty, small government, Western values built on Judeo-Christian and humanistic foundations, social fairness and an integrated multi-ethnic society”.

Islam, it says, “uses the religious element as a means to project itself on to non-Islamic societies”, and is unparalleled in having both the doctrinal aspiration and the “economic and demographic muscle to impose itself globally

Een feestje bouwen en nogmaals daar hoort in dit soort gevallen onze Limburgse Greetje bij als het kersje op de appelmoes.

De Australische regering heeft aangekondigd Wilders gewoon als ieder bezoeker van Australië een visum te verlenen en kijken wij met spanning uit naar foto’s van Greet met weer een Koala beertje op de arm.

Wat wij niet begrijpen is echter het feit dat een partijleider van een Nederlandse politieke partij de tijd heeft, om ondanks wat de MSM zeggen en schrijven, de boel maar even de boel te laten en als een soort koninklijke globetrotter de hele wereld af te reizen om zijn boodschap te prediken!!

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s