Beschaafdheid verliest het van onbeschaafdheid!

De meest “westerse” links-socialistische naïevelingen in Nederland, Europa en andere (nog net) niet “IS” landen, blijken al jaren van de OOK in 1930 tot 1940 luidkeelse opkomst van het oorlogszuchtige Nazischme onder “Mohammed Hitler en zijn Koran” (zijn geschreven Mein Kampf met zijn discriminerende Duitse Uebermenschen, pure haatverspreiding t.a.v. Joden … en hun “Deutsland über alles” (Lees overeenkomstig daarin: “Islam will dominate the world!”) NIETS GELEERD TE HEBBEN!

Niemand wil blijkbaar de aan ALLE moslims verplichte wetten in hun “heilige Koran” lezen!

“Intellectueel gelovig Nederland” (wensen terugkeer van HUN “GOD”, die het Haagse beleid dicteert! Zien met lede ogen hoe die ALLAH dat doet in “IS-en”!) komt hoogstens met het kinderlijk sullige ON-vergelijk met z.g. “soortgelijke haatpassages” in de Bijbel !

Dat boek (en bijbehorende Kerkorganisatie) mag hier gelukkig (nog) WEL openlijk bekritiseerd en gerelativeerd worden.

DAT ZELFDE W.B. DE KORAN … is VOOR IEDEREEN een dodelijke misdaad! (Is al vijftienhonderd jaar lang een gesel voor miljarden gedwongen volgelingen en hun principiële VIJAND: “De anders gelovige”! */

*/ (JA, U EN IK in 2015!!) .

Wij kunnen eindelijk sinds ruim een halve eeuw in persoonlijke en gewettigde vrijheid “gewoon” die kerk-dwingelanden (hun evt. “Geloof”) verlaten en opzeggen.

MOSLIMS MOGEN DAT NOOIT!

Lees verder…

Bron: Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s