De geheime agenda van de Nederlandse overheid

hof

Dat er in het kader van het inmiddels door Rutte c.s. geïntroduceerde begrip “algemeen belang” door lokale en nationale overheden  getracht wordt veel voor de burger geheim te houden, deze is immers volgens veel politici toch te stom om het hogere handwerk dat in den Haag, Brussel en elders bedreven wordt, te begrijpen, mag bekend geacht worden.

Maar af en toe gebeurt er iets dat niet meer verzwegen kan worden, en dat was vandaag het geval. Dankzij een oplettende lezers ontvingen wij het bericht dat medewerkers van aanmeldcentra voor asielzoekers stelselmatig het slachtoffer zijn van agressief gedrag van onze , althans volgens de sociaal democratische en politiek correcte Gutmenschen, cultuur verrijkers die ons land binnenstromen.

De medewerkers van de vier aanmeldcentra voor deurkloppers staan structureel blot aan agressief gedrag van hun “cliënten” , zoals intimidatie, scheldpartijen en fysiek geweld.

Vreemd ? Nee, maar wel vreemd dat zoals wij reeds maanden lang schrijven, dit fenomeen wèl in omliggende landen volop de pers haalt, regelmatig middels reportages op de nieuwsjournalen komt, maar ons land bespaart blijft.

Maar slechts nadat de Volkskrant met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur geheim gehouden verslagen mocht inzien, bleek dat medewerkers in de periode 2012 en 2015 ruim 300 agressie incidenten hadden gemeld en men rustig aan mag nemen dat dit slechts het bekende topje van de ijsberg is.

Worden de deurkloppers die naar Nederland komen dan toch niet op goed gedrag van te voren geselecteerd, voordat ze ons land binnen mogen ? Je zou het overheid ‘s sprookje vast gaan geloven.

Maar los van de ernstige situatie in de opvang- en wooncentra voor deurkloppers, een situatie die zeker niet zal verbeteren, ondanks betuttelende lieve woordjes van begrip  door de vele nog steeds zich aanmeldende vrijwilligers, wordt met deze actie van de VK een zaak duidelijk :

U wordt stelselmatig door de overheid bedrogen, misleid en voor de gek gehouden. Uiteraard dat alles voor uw eigen bestwil, want u begrijpt het toch allemaal niet, dus dan liever een festival er tegenaan gooien, het brood en spelen principe en dat houdt u rustig. Want stel u zou wel boos worden, wat zijn de gevolgen ? Dat op enig moment de vlam in de pan slaat. Uiteraard gebeurt dat dan van de zijde van populisten, demagogen, ultra rechts gerichte  hooligans, relschoppers, het enige redmiddel dat de overheid rest. Want wie wil nu tot deze groeperingen gerekend worden?

Dat er inmiddels in ons land in tegenstelling tot wat den Haag en meehuilende media u willen doen geloven, een groeiend aantal Nederlanders zijn, die de sprookjes, halve en hele onwaarheden van den Haag c.s. meer dan beu zijn, is een goed teken.  Mensen reizen, kijken buitenlandse media, lezen de talloze Nederlandse blogs die trachten de waarheid wel te plaatsen.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s