Zomer 2015. Einde van de grenzeloze EU?

asiel

Door Joost Niemöller

De immigratie is de grootste zorg van de Europese bevolking. Maar de bestuurselite in Brussel zwijgt als vanouds. Dat de kloof er is, wordt overal in de media, ook bijvoorbeeld in de Franse, gesignaleerd.

Op deze video is te zien hoe in Dresden migranten in een asielzoekerscentrum elkaar te lijf gaan. De problemen en de spanningen in Europa met de immigrant nemen snel toe.

En zeker in Duitsland, dat nu een record aantal immigranten binnen zijn landsgrenzen heeft, namelijk 11 miljoen. In de maand juli kwamen er meer nieuwe ‘asielzoekers’ binnen dan ooit, namelijk 79.000. In één maand!

Een van de gevolgen is steeds meer geweld van allochtone bendes tegen autochtonen.

En zelfs in Duitsland is er nu een enkele CDU politicus die de grenscontroles terug wil en dit ook openlijk zegt. Een onderwerp wat bij zusterpartij CSU al geen taboe meer is.

Dit is de zomer van de illegale immigratie.

We zien dat er in de praktijk geen Europees immigratiebeleid bestaat en geen asielbeleid. Ieder land voert zijn eigen discussie en komt met zijn eigen oplossingen.

 In Hongarije worden werklozen aan het werk gezet om in hoog tempo een hek te bouwen aan de zuidgrens. Wie zich niet aanmeldt, kan een flinke korting op zijn uitkering verwachten. Het hek moet aan het eind van deze maand klaar zijn. De Hongaarse premier verklaarde een maand geleden dat de immigranten die uit ‘het hart van Afrika’ komen, een bedreiging vormen voor het bestaan van Europa. In Hongarije stierf het Europa zonder grenzen, schrijven nu de Franse kranten.

In Spanje blijven mensen om het leven komen bij de mensensmokkel. Ook vandaag weer. De Spaanse overheid lijkt er machteloos tegenover te staan.

In Groot Brittannië krijgen vanaf vandaag verhuurders van huizen aan illegalen zware straffen, tot vijf jaar. De verhuurders kunnen hun illegale huurders zonder tussenkomst van een rechter op straat zetten. Ook worden in Groot Brittannië snuffelhonden ingezet en extra hekken gebouwd.

De Britse premier sprak van ‘zwermen’, en werd om dat woord aangevallen door de politiek correcte goegemeente, die zelf nooit enige gedachte over immigratiebeleid heeft ontwikkeld, maar zich wel druk maakt over al of niet correct taalgebruik. Wat je wel hoort te zeggen is dat de illegale immigranten ‘radeloos’ zijn, of ‘wanhopig’. Wat er nu precies ‘radeloos’of ‘wanhopig’ is aan mensen die perse van Frankrijk naar Groot Brittannië willen, blijft overigens een raadsel. Deze ‘asielzoekers’ zijn overigens zo ‘wanhopig’ dat ze steeds hogere eisen stellen aan hun huisvesting.

We mogen niet over ‘zwermen’ spreken. In de media wordt het woord ‘koran’ weggefilterd. Met welk doel?

Lees verder…

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s