Halfdood geslagen om ‘goedemorgen’

  dendieje

Dat zal mij nooit gebeuren omdat ik dat volk totaal negeer. Maar ook dan kan het natuurlijk gebeuren want die doen dat voor de kick. Ik hoop dat het gauw weer goed gaan met die arme man en die zal, denk ik, niets meer zeggen tegen dat vies vuil en laf uitschot. Voor mij is dat volk, per definitie, onbetrouwbaar.


   

Heerhugowaard – Een 59-jarige man uit Heerhugowaard is door twee mannen halfdood geslagen omdat hij hen een goedemorgen wenste.

De mishandeling gebeurde op maandagochtend 27 juli, maar is nu pas door de politie naar buiten gebracht. Het slachtoffer liep die dag tegen 6.00 uur over de Middenweg twee mannen tegemoet. Het laatste dat hij zich kan herinneren is dat hij de heren een goedemorgen wenste. Daarna ging het licht uit. Toen hij weer bijkwam lag hij op de grond met een gapende hoofdwond en een gescheurd jukbeen.

De politie heeft woensdag een signalement van de daders verspreid. Het gaat om twee beren van kerels. De een was stevig gebouwd en rond de twee meter lang. De ander was kleiner en had een bodybuildingfiguur. Beiden zijn lichtgetint en tussen de 25 en 30 jaar. Getuigen hebben de mannen zien wegrennen in de richting van de Van Eedenstraat.

De Telegraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s