Europa wordt op dit moment in een kalifaat veranderd.

Europa.kalifaat

Het Europese Kalifaat

Dit artikel is 2 jaar geleden gepubliceerd. Lees hoe angstwekkend dichtbij de realiteit is.

Wie mensen uit de Derde Wereld importeert, haalt de Derde Wereld in huis. Vuil, onderontwikkeldheid, criminaliteit en door ons al lang overmeesterde levenswijzen dringen ons leven binnen en wijzelf moeten gedragsvoorschriften van vreemde en archaïsche religies respecteren.
Echt pervers is, dat we ons daarbij door hen ook nog moeten laten uitschelden – zo niet erger…. roof, verkrachting en doodslag. En in de mate dat hun aantal (RP: mede vanwege hun enorme geboortegolven) toeneemt, zullen ze hun bereidheid tot geweld ook steeds ongeremder uitleven!

Wat is de ware reden voor de massa-immigratie?
De internationale geldaristocratie en haar handlangers, de politici, willen de Europese cultuurnaties door een gemengde en identiteitsloze “bevolking” vervangen om een perfect systeem van uitbuiting op te richten: de “Nieuwe Wereld Orde”.

Politiek en geldaristocratie werken hand in hand.

We zullen gevangenen in onze eigen landen worden. De slachtoffers van onze “humaniteit”, onze verkeerd begrepen tolerantie tegenover de intolerantie. En uiteindelijk zullen we helemaal verdwijnen als het zo doorgaat.

Alleen al door hun aantallen zullen de vreemdelingen onze Europese samenlevingen kapotmaken.

Onlangs heeft het Duitse parlement toestemming gegeven om het leger in het binnenland in te zetten, in geval van “catastrofale toestanden”.
Volgens EU-recht mogen “opstandelingen” doodgeschoten worden! Deze maatregelen worden bijvoorbeeld niet genomen, omdat de politici bang zijn voor de miljoenen buitenlanders in onze landen, maar voor het geval wij ons verzetten tegen de verdringing door vreemde volkeren.

U bent niet gek als u het gevoel heeft dat er overal alleen nog maar buitenlanders zijn. U bent niet vervuld met haat als u ziet dat veel buitenlanders zich niet aan onze regels houden. En u bent geen racist als u wilt dat de buitenlanders weer naar hun eigen landen terugkeren

https://ejbron.wordpress.com/2013/07/28/video-ned-vertaling-massa-immigratie-is-genocide/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s