‘Massamigratie? Tja, niks aan te doen.’

DWO-IP-Asylantraege-2015-Antraege-Aufm

Door Joost Niemöller

De immigratiegolven klotsen over de plinten deze zomer. Gevolg van jarenlang welbewust beleid. De bevolkingen in de Westerse landen zijn nooit voor ‘meer immigratie’ geweest. Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw bestaan er peilingen waaruit dat blijkt, zoals ik aangaf in mijn boek Het immigratietaboe, over het stelselmatig weghouden van iedere zakelijke kennis over de gevolgen voor de immigratie voor het grote publiek.

En het werd vandaag weer eens opnieuw droogjes vastgesteld: De bevolkingen van de immigratielanden willen al die nieuwe immigranten niet. Ze zien er alleen maar ellende van komen.

Nou en? Lacht de elite verheven. Of vermaakt zich met giftige woordspelletjes over nazi Duitsland om immigratiecritici als Geert Wilders in een hoek te zetten van waaruit redelijke discussie onmogelijk is geworden. Zo gaat het al veertig jaar, en zo zal het nog heel lang blijven gaan, want wat ooit werkte zal heus wel blijven werken.

Uit mijn binnenkort te verschijnen boek over de Centrumpartij van Hans Janmaat, zal bovendien blijken hoe gewelddadig de tegenstand was ten aanzien van een politieke bewustzijn over de immigratie, en hoe de media, de rechtelijke macht en de heersende politiek de meest vuile spelletjes hebben uitgehaald om de tegenstand onder het volk te onderdrukken. Al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw werd alles op alles gezet om een politieke tegenkracht ten aanzien van de immigratie de grond in te stampen. Niet alleen door links, maar door het hele politieke machtsspectrum. Dat was in Nederland zo, maar in de andere landen net zo hard.

Nu kijken we aan tegen de gevolgen van dat jarenlange stilzwijgen over effectieve immigratiepolitiek, het schouderophalend toelaten van de komst van massa’s die niets van doen hebben met de Europese normen en waarden, en die hier enkel komen om hun zakken te vullen, chaos te stichten en zich verder voort te planten.  Mocht dat destijds niet door Janmaat en de zijnen gezegd worden, nu weet iedereen dat dit de waarheid is, en wordt dat ook wel gezegd maar dan met een schouderophalende toevoeging ‘dat er toch niets meer aan te doen is.’

Lees verder ‘Massamigratie? Tja, niks aan te doen.’

Bron: De Nieuwe Realist

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s