Strategic Culture Foundation: President Obama vernietigt Europa

Obama welbewust verantwoordelijk voor toestroom miljoenen moslim vluchtelingen – Ex hoofd Oostenrijkse veiligheidsdienst: ‘VS voert financiële oorlog tegen Rusland en Europa’
‘Mijn werk zit erop.’

Analist en auteur Eric Zuesse van de onafhankelijke Strategic Culture Foundation constateert waar wij al in 2008 voor waarschuwden, namelijk dat de Amerikaanse president Barack Obama door het destabiliseren van het Midden Oosten en Rusland een crisis zou gaan veroorzaken waarbij hij Europa zonder aarzeling zal opofferen. Triest genoeg wordt Obama nog altijd blindelings verafgood door de Europese media, politici en de meeste, doorgaans naïeve Europese burgers. Als dit niet snel verandert dan is onze ondergang nauwelijks meer te voorkomen.

Destabilisering en chaos

‘In Libië, Syrië, Oekraïne en andere landen aan de rand van Europa volgt Obama een beleid van destabilisering en zelfs bombardementen en andere militaire hulp, waardoor miljoenen vluchtelingen naar Europa worden gedreven, en als gevolg van de daaruit volgende politieke destabilisering niet alleen naar de periferie, maar naar heel Europa, zelfs naar het noorden.’

Shamus Cooke (Off-Guardian.org) schrijft dat Obama met zijn besluit om de Turken hun zin te geven en een no-fly zone boven Syrië in te stellen, en de luchtmacht zelfs toestemming te geven voor bombardementen op het Syrische leger, ‘Syrië in een nieuw Libië’ verandert. De Amerikaans-Turkse no-flyzone wordt misleidend een ‘anti-ISIS’ veilige haven genoemd, maar in werkelijkheid zou de naam ‘anti-Koerdische en anti-Syrische zone’ moeten heten.

Onder president Assad was Syrië een kalm land waar behoorlijke religieuze vrijheid heerste. De door Obama gesteunde oppositie bestaat echter uit radicale islamisten, die net als in Libië totale chaos veroorzaken en overal waar ze komen dood en verderf zaaien onder christenen en ‘verkeerde’ moslims.

‘Obama’s belangrijkste doel is het verslaan van Rusland’

Volgens de fameuze Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh waren Obama’s bombardementen op Libië bedoeld om het giftige saringas van Gadaffi naar Al-Nusra/-Al-Qaeda in Syrië te brengen, zodat Assad kon worden beschuldigd van het inzetten van chemische wapens. Zowel Gadaffi –die de NAVO welbewust liet vermoorden- als Assad waren bondgenoten van Rusland. Vooral Assad is belangrijk, omdat Syrië een doorvoerroute is voor Russisch gas, en niet voor gas uit Qatar, dat juist een grote bedreiging voor Moskou’s monopolie op de Europese energiemarkt vormt.

Zuesse: ‘Obama’s eerste doel in internationale betrekkingen en in heel zijn militaire beleid is het verslaan van Rusland, om daar een regime verandering te bewerkstelligen waardoor Rusland een deel van het Amerikaanse imperium wordt, en niet langer het belangrijkste land dat zich verzet tegen de controle van Washington.’

Miljoenen vluchtelingen naar Europa na NAVO aanval op Libië

Kort voor de VS/NAVO bombardementen was Libië een stabiel en welvarend land met een goed functionerend sociaal systeem dat zelfs aan de allerarmsten medische zorg bood. Na de gewelddadige ‘bevrijding’ door de NAVO werd het land overgeleverd aan islamistische terreurgroepen, daalde het gemiddelde inkomen van de Libiër met meer dan 50% en stortte de vooral op olieproductie gebaseerde industrie grotendeels in elkaar.

Daardoor werd Libië ‘Europa’s grote probleem, want miljoenen Libiërs ontvluchten de chaos daar. Sommigen steken met succes de Middellandse Zee over en komen in vluchtelingenkampen in Zuid Italië terecht; anderen ontsnappen naar andere landen in Europa.’

Strijd tegen ISIS is voor de show

Na Libië is Syrië het volgende land dat wordt vernietigd, zodat de Amerikanen weer een stap dichter bij het grote doel komen: het verslaan en veroveren van Rusland. Ook Zuesse concludeert wat wij eveneens al jaren berichten, namelijk dat de strijd tegen ISIS slechts ‘voor de show’ is, ‘PR, propaganda’. Terwijl het publiek wil dat ISIS wordt verslagen, gebruikt de Amerikaanse elite ISIS juist om hun eigen imperium verder te vergroten.

Lees meer…

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s