De VS vernietigt Europa en gebruikt hiervoor vluchtelingen

ap1

In principe zijn er twee mogelijkheden om een strijd te winnen. De ene manier is om je eigen capaciteiten en prestaties te verhogen, de andere is, om  juist om die eigenschappen bij je tegenstander te verzwakken. Bij gebrek aan de eerste optie doet de VS nu  dat laatste en tracht op  verschillende manieren Europa te destabiliseren, hopend dat het oude continent uiteindelijk weer geheel afhankelijk wordt van de VS.Kijken wij na de gebeurtenissen rondom Europa, dan zien wij een opeenvolging van grotere en kleinere brandhaarden. Allen hebben zij echter een ding gemeen, al deze vuurtjes werden aangestoken door de VS!!  

Door de interne verdeeldheid van Europa, dus de EU, het gebrek aan politiek inzicht en geen enkele capaciteiten hebbende  zogenaamde politici  die pretenderen de EU te leiden, met als bijkomend probleem de sociaal democratische tendens van deze “onrendabelen” , is het voor de VS niet zo moeilijk handig gebruik d.w.z. feitelijk misbruik te maken van deze zwakte.

De door de VS geïnitieerde oorlogen in Irak, Libië, Oekraïne , maar feitelijk ook Syrië hebben via een handig door president Obama gevoerd spelletje ertoe geleid, dat Europa hopeloos verdeeld is. Tevens is  er een nieuw wapen in de strijd is gegooid, namelijk dat van de niet aflatende stroom vluchtelingen, waar Europa geen antwoord op heeft. De Amerikanen hebben dat juist gezien en hebben inmiddels Europa opgezadeld met een aantal problemen, die tot een jaar of tien geleden onbekend waren.

De miljoenen “vluchtelingen” (??) die momenteel Europa binnen spoelen, zorgen er voor dat in veel landen de sociale voorzieningen behoorlijk in de voegen beginnen te kraken, de onvrede bij de nationale bevolking begint te groeien en men geen oog meer heeft voor de grote lijnen van de wereldpolitiek, waardoor de VS kan trachten de rol die het zich zelf na de 2e wereldoorlog had toebedeeld, namelijk die van de politieman en bewaker van de normen en waarden ( althans volgens Amerikaanse visie) weer op zich te nemen.

Met name het vluchtelingenprobleem, aangewakkerd door allerlei Gutmensch organisaties die zeer goed verdienen aan het in stand houden van een continue stroom van nieuwe deurkloppers, zorgt er voor dat de nationale en EU politieke leiders hun handen vol hebben om de rust in eigen land te bewaren en daarmee geen tijd meer te hebben zich bezig te houden met de inmiddels van een vuurtje tot full size ontwikkelde bosbranden rondom Europa.

Juist door naar wij aan mogen nemen de vanuit de VS via achterdeurtjes aangewakkerde steun voor de zich in Europa ontwikkelende zieligheidsindustrie, ontstaat er een tweespalt. Ben je een zgn. nette burger, dan trek je de beurs als weer een vluchtelingen stichting medewerker aanbelt en doe je mee aan de postcodeloterij die op haar beurt de zieligheidsdoelen steunt. Het geeft een goed gevoel en je kunt zeggen dat je geen gevoelloze ultra rechtse populistische medemens bent. Hierdoor ontstaat er in de meeste EU landen inmiddels een tweespalt,  en tracht links, partijen als in ons land de PVV, of elders het Front National, de 5 Sterren Beweging in een kwaad daglicht te stellen. Koren op de molen van de huidige regering van de door velen hier in Europa bij zijn eerste aantreden toegejuichte Obama. Eindelijk een gekleurde president, net als in Zuid Afrika , en zie wat zeker in dat laatst genoemde land er inmiddels van is terechtgekomen en wij hier hard hollend naar toe gaan….ap12Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s