Europese Unie: Roversnest der ‘nepotisten’

junckeristuig

Voorzitter Europese Commissie

De nationale oogst van het gedrocht Europese Unie wordt met de dag meer zichtbaar. Het alles verslindende monster met haar open binnen en- buitengrenzen vreet zich te pletter aan het (gespaarde, gereserveerde en geïnvesteerde) geld van haar oorspronkelijke Nederlandse inwoners. Waar benden Bulgaren al eerder op grootschalige wijze huursubsidie wisten te roven daar vragen vandaag steeds meer Kosovaren in Nederland asiel aan, enkel en alleen om hier de riante terugkeerregeling op te strijken. Een vergoeding kan oplopen tot maar liefst 1750 euro.

We wisten al dat Oost-Europeanen die reeds in Nederland staan ingeschreven en terugkomen met een nieuwe naam zich ook opnieuw bij een gemeente kunnen inschrijven. En dit betekent dat ook een Roemeen die zich onder verschillende namen inschrijft, vaker bijstand kan ontvangen, of bijvoorbeeld huurtoeslag. Ook bouwt hij meerdere keren AOW op en kan meerdere creditcards aanvragen of leningen afsluiten.

Tel daarbij de horde gelukszoekers uit donker Afrika bij op, die overigens helemaal geen geluk maar keiharde gratis cash zoeken, te weten uw en mijn cash, en we krijgen al een aardig beeld van roversparadijs Europese Unie. Roversparadijs Europese Unie waarin lidstaat Nederland als vanouds als een van de braafste jongetjes van de klas weet uit te blinken. Maar vermeerderen we deze Europese roverseuforie ook nog eens met de gelden, opnieuw van u en mij, die al eerder in ‘het redden’ van complete lidstaten is gestoken zoals Griekenland, dan krijgen we al een aardig meer compleet plaatje van het Europese roversnest dat men ook wel EU pleegt te noemen. Met de nadruk op U omdat u het feestgedruis mag betalen.

En of je nu oud of chronisch ziek bent, veel of weinig hebt gespaard, een groot pensioen of een klein AOW-tje ontvangt, het maakt allemaal niet uit: Betalen zul je. Tot je er dood bij neervalt!

bejaarde man

Lees hier het hele artikel:  http://www.nachthemel.nl/index.php/27-eussr/393-europese-unie-roversnest-der-nepotisten

En dan mag u, beste lezer, eens uitleggen wat die Europese Unie ons brengt en zal blijven brengen? Rovers en nog veel meer rovers?

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s