Integratie : Hindoestanen passen zich in ons land aan, Moslims eisen het van ONS ! (video)

aae

Je zou het een van de best bewaarde geheimen van ons land kunnen noemen, de integratie van de Hindoestanen. Naar schatting leven er een kleine 300.000 Hindoestanen in ons land, zeg gemakshalve een kwart van de moslim bevolking, maar in tegenstelling tot deze laatste groep die nog steeds niet is geïntegreerd en zelfs regelmatig negatief de pers haalt, lukt het met de Hindoestanen prima.

Wat is het geheim achter die goed gelukte integratie ? De Hindoestanen vormen net als de Moslims in ons land een relatief gesloten gemeenschap. Veel familiebanden, die door onderlinge trouwerijen nog weer verstevigd worden. De gemiddelde Hindoestaan heeft passie, is efficiënt, rationeel en bovendien vlijtig. Steek de oceaan over, of naar India of naar om het wat “dichter bij ” te zoeken Suriname en u zult zien dat er geen sprake is van economische gelukszoekers die het land verlaten, hoogstens  om te studeren, een zaak te beginnen, kortom om bezig te zijn.

Hoe anders ligt dat bij de Moslims , zeker als wij kijken in ons eigen land. Verongelijkt, omdat zij geen kansen krijgen, zich bij voorbaat beledigd voelen en steeds weer het opdringen van hun geloof aan anderen, die daar niet om gevraagd hebben. Maar als het er op aan komt, graag de vuile was door de zgn. ongelovigen laten wassen, zoals wij dat zien in de vele gevechten en oorlogen in het Midden Oosten of de religieuze gewelddadige acties in diverse Afrikaanse landen.

De islam is per definitie, ofschoon Moslims dat zelf anders zien, een gewelddadige geloofssoort en je kunt er bijna zeker van zijn dat iedere gewelddadige aanval ergens ter wereld afkomstig of geïnspireerd is door de islam.

Dit betekent dat het met de integratie nooit zal lukken en de door velen bejubelde Ome Joop met zijn ruimhartige migratiebeleid voor Turkse en Marokkaanse migranten naar ons land in feite een tikkende tijdbom heeft binnengehaald.

Lees hele artikel

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s